Audry, nieuwe collega Stapelfinancieringen

21 juni 2018

Audry, nieuwe collega Stapelfinancieringen

Afgelopen maand is onze nieuwe duizendpoot begonnen. Haar naam is Audry in ’t Groen, 45 jaar, gelukkig getrouwd en trotse moeder van 1 zoon en 1 dochter.

Audry heeft afgelopen maand proefgedraaid en we denken dat ze ons nog lang zal blijven versterken… Audry is verantwoordelijk voor de backoffice maar zorgt ook dat het ons en onze klanten op kantoor aan niets ontbreekt.

Audry is haar carrière begonnen in het bankwezen, ze werkte als junior Acceptant bij een hypotheekverstrekker. Hierbij beoordeelde ze hypotheekaanvragen en begeleidde ze het proces tot aan de notaris.

Daarna is ze gaan werken bij een bank op de hypotheekafdeling in de rol van ondersteunend medewerker voor de hypotheekadviseurs. Na een reorganisatie is ze bij dezelfde bank gaan werken als receptioniste waar ze uiteindelijk alsnog door een 2e reorganisatie de bank heeft verlaten. Hierna is ze naar Hutten verhuisd en heeft ze anderhalf jaar als receptioniste gewerkt in de Hospitality. Het werk gaf haar echter geen uitdaging meer en zo is ze dan uiteindelijk bij Stapelfinancieringen terecht gekomen. Een voor haar ontzettend leuke functie met veel uitdaging, een leuk kantoor en natuurlijk hele leuke collega’s.

De ideale mix voor succes denken wij! 😉