Home » — bov trofee

Junior BOV finale voor Stapelfinancieringen

Deze nominatie is een grote eer. Een stuk erkenning voor alle middagen, avonden en soms nachten werken van ons gehele team om te bouwen aan Stapelfinancieringen! En een motivatie om onze groei verder door te zetten naar de toekomst en nog meer ondernemers te helpen met het verkrijgen van de nodige middelen om door te groeien, aan te kopen of te starten en hun droom waar te maken.

Niet onopgemerkt gebleven

Waarom doen wij dit? Simpelweg omdat er de afgelopen jaren een enorm gat is ontstaan in de markt voor MKB en zakelijk vastgoed financieren. Banken verstrekken simpelweg steeds minder financiering aan het MKB, en laat nu juist het MKB de drijfkracht zijn van onze economie.

De zakelijke financieringsmarkt is dan ook enorm veranderd de afgelopen jaren en wij begeleiden de ondernemer in het vinden van de weg in dit nieuwe landschap. Wij zijn financieringsspecialisten en stellen samen met de ondernemer de ideale mix van financieringen samen om tot een zo gunstig mogelijke invulling te komen. Dat doen we samen met de ondernemer terwijl de ondernemer zijn ding kan blijven doen, ondernemen.


Bent u ondernemer of vastgoed belegger en benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen op dit moment gemiddeld 8 klanten per maand, dus ongeveer 100 per jaar, die door een bank alleen niet geholpen kunnen worden. Mede door onze inzet hebben tal van bedrijven kunnen doorgroeien of zelfs het levenslicht gezien…

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en onze werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.