Stapelfinancieringen - wit

The talk is mogelijk gemaakt door Stapelfinancieringen.

Café Restaurant The Talk is in de afgelopen 13 jaar gegroeid van een lunchroom naar een toonaangevend café restaurant waar het de gehele dag druk is.

Het betreft een stabiel bedrijf dat structureel winstgevend is. Daardoor is een solide basis aanwezig voor verdere groei in de toekomst. In 2020 is het bedrijf overgenomen door Toine van der Klooster. In het verleden is hij ingehuurd als verantwoordelijke door de toenmalige eigenaar. Hij heeft dus de juiste kennis om verdere groei te realiseren.

Stapelfinancieringen doet zijn naam eer aan en heeft een gestapelde financiering ingericht met een bank i.c.m. verkopende partij.
Stapelfinancieringen - office Niels

ZAKELIJK LENEN VIA STAPELFINANCIERINGEN: WIJ KENNEN DE WEG

Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke lening, denken onze specialisten graag actief mee. De specialisten blijven continu op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het huidige landschap van bedrijfs- en zakelijke vastgoedfinancieringen. Zo kunnen we met een ideale financieringsmix jouw zakelijke ambitie realiseren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.