Stapelfinancieringen - wit

Doggieland is mogelijk gemaakt door Stapelfinancieringen.

Gebke is sinds een aantal jaren de trotse eigenaar van mobiele hondentrimsalon Charm. Tóch kon zij de droom van haar eigen hondenpension niet uit haar hoofd krijgen. Toen haar voormalig stageadres, honden- en kattenpension Wolf, haar contacteerde twijfelde ze dan ook geen moment.

Werkwijze Stapelfinancieringen
Al in een vroeg stadium werd Stapelfinancieringen hierbij betrokken. Dit bood ons de mogelijkheid om verschillende scenario’s en mogelijkheden uit te werken en te toetsen. We keken naar de mogelijke eigen inbreng, een eventuele achterstelling van de verkoper en de zekerheden die per geldverstrekker te stellen waren. 

Ook was er nog een derde partij die wellicht wilde participeren binnen de locatie. Uiteindelijk is Gebke erin geslaagd zowel het vastgoed als het bedrijf over te nemen, grotendeels door een bancaire financiering.

ZAKELIJK LENEN VIA STAPELFINANCIERINGEN: WIJ KENNEN DE WEG

Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke lening, denken onze specialisten graag actief mee. De specialisten blijven continu op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het huidige landschap van bedrijfs- en zakelijke vastgoedfinancieringen. Zo kunnen we met een ideale financieringsmix jouw zakelijke ambitie realiseren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.