Stapelfinancieringen - wit

Holtgrefe is mogelijk gemaakt door Stapelfinancieringen.

Coen Holtgrefe heeft al jarenlang een bedrijfspand in Den Bosch in bezit. Voorheen is dit pand gebruikt binnen de eigen onderneming, maar sinds 2013 wordt het pand verhuurd aan twee bedrijven. Coen wil zijn vastgoedportefeuille gebruiken om liquiditeiten vrij te maken. Zo wil hij de huidige financiering herfinancieren.

Vastgoed hypotheek
We hebben een geldverstrekker gezocht voor de hypotheek, waarbij de looptijd langer is en de aflossingsdruk flink verlaagd wordt. 

Stapelfinancieringen heeft de herfinanciering en het vrijmaken van de wenselijke liquiditeiten voor hem gerealiseerd. Door een vastgoedhypotheek te vestigen op het pand, is ook de rente marktconform, met als gevolg lagere lasten. 

De verlaging van de aflossingsdruk, samen met het vrijmaken van de liquiditeiten zorgt direct voor extra werkkapitaal, en blijvend voor extra cashflow. In onrustige tijden, zoals het coronatijdperk, kan dit het verschil maken voor een onderneming.

Stapelfinancieringen

“Met goede adviezen en ondersteuning zijn we geholpen door Stapelfinancieringen. Het meedenken op ondernemersniveau maakte het tot een succes. Wij zijn hiermee in staat de verdere groei en uitbreiding op een passende wijze verder vorm te geven.”

ZAKELIJK LENEN VIA STAPELFINANCIERINGEN: WIJ KENNEN DE WEG

Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke lening, denken onze specialisten graag actief mee. De specialisten blijven continu op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het huidige landschap van bedrijfs- en zakelijke vastgoedfinancieringen. Zo kunnen we met een ideale financieringsmix jouw zakelijke ambitie realiseren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.