Stapelfinancieringen - wit

Kitchenperfect is mogelijk gemaakt door stapelfinancieringen.

KitchenPerfect, gestart in 2021, is gespecialiseerd in het renoveren van keukens door het verwerken van hoogwaardige interieurfolie (wrappen). Om te kunnen groeien, zochten zij een financiering voor inventaris, voorraad, een nieuwe website, het verbeteren en vergroten van het magazijn én personeelskosten. Door het jonge bestaan moest er gefinancierd worden op prognose.

Groeifinanciering
Stapelfinancieringen regelde eind 2021 een groeifinanciering bij Collin Crowdfund, welke door 141 investeerders werd ingevuld. De ondernemers kunnen zich in 2022 volledig op de groei van hun bedrijf richten.

Crowdfunding
100%

“Prima samenwerking en aangename communicatie. Het zijn strenge stappen die gevolgd moeten worden, maar voor een hoog bedrag is dat wel logisch. Verder raad ik ondernemers die een krediet nodig hebben aan om contact op te nemen met Stapelfinancieringen.”

ZAKELIJK LENEN VIA STAPELFINANCIERINGEN: WIJ KENNEN DE WEG

Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke lening, denken onze specialisten graag actief mee. De specialisten blijven continu op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het huidige landschap van bedrijfs- en zakelijke vastgoedfinancieringen. Zo kunnen we met een ideale financieringsmix jouw zakelijke ambitie realiseren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.