Stapelfinancieringen - wit

Slagerij van Hest is mogelijk gemaakt door Stapelfinancieringen.

Slagerij van Hest is een begrip in Goirle en omstreken. De slagerij kreeg de mogelijkheid om het pand van de buren aan te kopen, en hiermee de zaak uit te breiden naar een totaal versconcept. De huisbankier had behoefte aan een gestapelde financieringsoplossing. Stapelfinancieringen heeft samen met deze huisbankier gezocht naar een passende oplossing.

Bedrijfspand financiering
Een combinatie van achtergesteld vermogen, een groeifaciliteit en een bancaire financiering hebben ervoor gezorgd dat slager Paul zijn droom heeft kunnen waarmaken. Goirle heeft er een prachtige zaak bij!

Bancaire financiering
62%

Vendor loan
20%

Extra kredietlijn (non bancaire financiering)
18%

ZAKELIJK LENEN VIA STAPELFINANCIERINGEN: WIJ KENNEN DE WEG

Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke lening, denken onze specialisten graag actief mee. De specialisten blijven continu op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het huidige landschap van bedrijfs- en zakelijke vastgoedfinancieringen. Zo kunnen we met een ideale financieringsmix jouw zakelijke ambitie realiseren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.