Stapelfinancieringen - wit

Snapshops B.V. is mogelijk gemaakt door Stapelfinancieringen.

Snapshops B.V. is een e-commerce retailer in deursystemen en woonaccessoires en onderscheidt zich op de prijs-kwaliteitverhouding van haar producten in een markt met een ruime vraag naar de aangeboden producten. (met name stalen binnendeuren). Het bedrijf is door de huidige eigenaar lean gemaakt en door optimale bezetting, de online marktpositionering en marketingstrategie, de prijs/kwaliteitverhouding en klanttevredenheid wordt een uitstekende rentabiliteit behaald.

Kers Invest B.V. wil het bedrijf kopen en ziet mogelijkheden in verdere groei van het bedrijf door versteviging van de aanwezigheid op de Duitse en Belgische markt, verkopen via platforms, toetreden op nieuwe markten, uitbreiding productassortiment, opstarten dealernetwerk. Kers Invest B.V. zal een professionaliseringsslag maken in de automatisering en zal een ERP systeem icm WMS introduceren en zet hiervoor haar in-house expertise in.

Bancaire financiering
77%

Vendor loan
23%

Stapelfinancieringen - office Niels

ZAKELIJK LENEN VIA STAPELFINANCIERINGEN: WIJ KENNEN DE WEG

Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke lening, denken onze specialisten graag actief mee. De specialisten blijven continu op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het huidige landschap van bedrijfs- en zakelijke vastgoedfinancieringen. Zo kunnen we met een ideale financieringsmix jouw zakelijke ambitie realiseren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.