Stapelfinancieringen - wit

Deze belegging is mogelijk gemaakt door Stapelfinancieringen.

Deze vastgoedbelegger is al jaren actief in vastgoed. In het verleden kochten zij panden op in gebieden buiten de G32 gemeentes. Door verbouwing en huuroptimalisatie, maar zeker ook de stijgende waardes van appartementen, is een mooie portefeuille ontstaan.

Financiering voor de lange termijn
Deze beleggers willen voor het stabiele gedeelte van de portefeuille een bancaire financiering voor de lange termijn. Een lagere LTV en een scherpe rente onder de 2% is de wens.

Voor 15 panden is gekozen voor een bancaire herfinanciering van bijna 65% tegen een scherpe rente onder de 2%. Samen met andere beleggers wordt daarnaast nog steeds gewerkt aan de uitbouw van de portefeuille. Dit zijn voornamelijk combinatiepanden, transformatiepanden en aantrekkelijke deals in Limburg en Zeeland.

ZAKELIJK LENEN VIA STAPELFINANCIERINGEN: WIJ KENNEN DE WEG

Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke lening, denken onze specialisten graag actief mee. De specialisten blijven continu op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het huidige landschap van bedrijfs- en zakelijke vastgoedfinancieringen. Zo kunnen we met een ideale financieringsmix jouw zakelijke ambitie realiseren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.