Stapelfinancieringen - wit

Deze belegging is mogelijk gemaakt door Stapelfinancieringen.

Deze vastgoedbelegger is samen met zijn compagnon  actief in het kopen en optimaliseren van verhuurpanden. Ze zijn actief in Eindhoven en omgeving en hebben goede contacten met taxateurs en de gemeente. Gezamenlijk hebben we ervoor gekozen om de bestaande financiering (60% LTV) te herfinancieren tegen een hogere LTV. Op die manier worden liquiditeiten vrijgemaakt voor de groei van de portefeuille.

Vastgoedhypotheek met marktconform rente
Stapelfinancieringen heeft een geldverstrekker gezocht voor een hypotheek waarbij 80% van de huidige waarde van de studio’s gefinancierd wordt.

Door een vastgoedhypotheek te vestigen op de panden, is ook de rente marktconform. Daarnaast kunnen de vrijgemaakte liquiditeiten gebruikt worden voor de groei. Met deze middelen zijn ondertussen weer 3 nieuwe panden aangekocht. Bij alle panden is sprake van een transformatie naar meerdere appartementen. Ook deze nieuwe panden hebben we gefinancierd met een vastgoedhypotheek. Meerdere geldverstrekkers zijn gecombineerd om de optimale mix te maken.

ZAKELIJK LENEN VIA STAPELFINANCIERINGEN: WIJ KENNEN DE WEG

Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke lening, denken onze specialisten graag actief mee. De specialisten blijven continu op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het huidige landschap van bedrijfs- en zakelijke vastgoedfinancieringen. Zo kunnen we met een ideale financieringsmix jouw zakelijke ambitie realiseren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.