Stapelfinancieringen - wit

Deze belegging is mogelijk gemaakt door Stapelfinancieringen.

Deze vastgoedbelegger is via ABN AMRO bij Stapelfinancieringen terechtgekomen. Meneer heeft een voormalig bedrijfspand in bezit, en deze wil hij ombouwen tot een bedrijfsruimte met 5 appartementen. Het pand blijft in zijn bezit voor de verhuur. Zodra het pand klaar is, kan ABN AMRO de financiering verstrekken. 

Tot die tijd hebben we de bouw overbrugd met een transformatiefinanciering van maximaal 18 maanden. Onze klant heeft lang moeten wachten op de vergunning, maar begin 2021 is de bouw gestart. Naar verwachting is de oplevering medio 2022. In deze stijgende markt, zal het pand bij oplevering nóg meer waard zijn dan gedacht.

ZAKELIJK LENEN VIA STAPELFINANCIERINGEN: WIJ KENNEN DE WEG

Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke lening, denken onze specialisten graag actief mee. De specialisten blijven continu op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het huidige landschap van bedrijfs- en zakelijke vastgoedfinancieringen. Zo kunnen we met een ideale financieringsmix jouw zakelijke ambitie realiseren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.