Stapelfinancieringen - wit

Zelda Personeelsdiensten B.V. is mogelijk gemaakt door Stapelfinancieringen.

Zelda Personeelsdiensten is in 2011 opgericht en gegroeid van een klein uitzendbureau met lokale focus naar een regionale speler gespecialiseerd in industriële schoonmaak, logistiek en productie. Het betreft een stabiel bedrijf dat structureel winstgevend is. Daardoor is een solide basis aanwezig voor verdere groei in de toekomst. De oprichter en eigenaar is in 2020 van mening dat dit het juiste moment is om ruimte te maken voor een nieuwe kar-trekker. De oprichter heeft in Sebastian Hoogers de juiste partij gevonden om de verdere groei te realiseren.
Door een solide organisatie verder te bouwen en de klanten op meerdere fronten te kunnen bedienen ligt er een mooie toekomst in het verschiet, waarbij Sebastian een buy-and-build strategie hanteert om de groei te realiseren.

Bancaire financiering
55%

Vendor loan
25%

Extra kredietlijn (non bancaire financiering)
20%

Stapelfinancieringen - office Niels

ZAKELIJK LENEN VIA STAPELFINANCIERINGEN: WIJ KENNEN DE WEG

Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke lening, denken onze specialisten graag actief mee. De specialisten blijven continu op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het huidige landschap van bedrijfs- en zakelijke vastgoedfinancieringen. Zo kunnen we met een ideale financieringsmix jouw zakelijke ambitie realiseren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.