Stapelfinancieringen - wit

Zicht Bouw B.V. is mogelijk gemaakt door Stapelfinancieringen.

Bouwbedrijf Zicht Bouw B.V. is met name gespecialiseerd in het plaatsen van geprefabriceerde aan- en opbouwen. Door de snelle groei van het bedrijf is een grotere bedrijfshal nodig. Door de specifieke eisen is bestaande bouw geen optie. Daarom is voor nieuwbouw gekozen. Doordat het bedrijf pas in 2021 extreem gegroeid is, zijn de historische cijfers onvoldoende voor een bancaire financiering.

Crowdfunding via Stapelfinancieringen
Stapelfinancieringen doet zijn naam eer aan en heeft een gestapelde financiering ingericht.

Ruim 80% is ingevuld met crowdfunding, om de aankoop van de kavel, nieuwbouw bedrijfspand en de inrichting van het buitenterrein te realiseren. Met een lease op de inventaris is 11% gefinancierd. Tot slot is een kredietlijn ingericht voor het overige werkkapitaal.

Crowdfunding
82,9%

Non bancaire krediet
11,4%

Lease
5,7%

“Waar de grootbanken ons niet konden helpen, lukte Stapelfinancieringen dat wel. Dat deden ze kundig, professioneel en persoonlijk. Vanaf het begin met oprechte interesse in ons én in ons bedrijf. Door het snelle schakelen hebben wij altijd het vertrouwen gehad dat het goed zou komen.”

ZAKELIJK LENEN VIA STAPELFINANCIERINGEN: WIJ KENNEN DE WEG

Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke lening, denken onze specialisten graag actief mee. De specialisten blijven continu op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het huidige landschap van bedrijfs- en zakelijke vastgoedfinancieringen. Zo kunnen we met een ideale financieringsmix jouw zakelijke ambitie realiseren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.