Met plezier en passie echt toegevoegde waarde leveren!

20 september 2019

Met plezier en passie echt toegevoegde waarde leveren!

Gelukkig stap ik iedere dag met plezier m’n bed uit om aan de slag te gaan. Blij om echt iets toe te kunnen voegen. Dat dit niet zo vanzelfsprekend is blijkt wel dat het fenomeen “bullshit jobs” steeds bekender wordt. Dit zijn banen waarbij de medewerker ZELF zegt dat hun werk eigenlijk geen enkel nut heeft en dat het ook niet echt gemist wordt als het niet wordt gedaan. Wat is het toch zonde van alle moeite en energie die hierin wordt gestoken.

Eigenlijk gun ik een ieder iets te doen waar ze blij van worden. En daarbij in ieder geval het gevoel hebben nuttig te zijn. Ik probeer samen met het Stapelteam in Tilburg, iedere dag mensen verder te helpen in de uitdagingen waarmee zij te kampen hebben. Het doel is vaak een financiering te regelen, maar daarbij komt meer kijken dan alleen die cijfertjes.

Voor mijn klant is het vaak spannend, zijn de belangen groot en is de uitkomst is nog niet zeker.  
In deze dynamiek kan ik het verschil maken. Mocht er iets onverwacht tegenzitten, dan kan ik samen met mijn ervaren collega’s in Tilburg onderzoeken waar wel de oplossing ligt.

Door deze brede ervaring ben ik ook beter in staat om de financieringsmarkt te overzien. Ook blijkt dat ik weer met andere financiers ervaring opdoe dan mijn collega’s en vice versa. Hierdoor kunnen we kennis delen en nemen we vaak samen vraagstukken door. Welke oplossing kwam eruit en wat zou er nog meer mogelijk zijn?

Daarnaast vind ik het belangrijk dat je in een veilige sfeer kan werken. Vaak spreken we uit dat je blij moet zijn met je werk, dat je er voor elkaar moet zijn als het lastig is, en dat je eerlijk en rechtstreeks met elkaar moet kunnen communiceren. Na bijna drie jaar blijkt de Brabantse gezelligheid en Rotterdamse nuchterheid geen gekke combi te zijn!

Ik zie ernaar uit om in de toekomst verder uit te bouwen met de formule Stapelfinancieringen, waarbij er zoveel mogelijk is!