Een mooie toekomst tegemoet

23 december 2018

Allereerst wil ik u uiteraard een gelukkig nieuwjaar toewensen met vooral een goede gezondheid! Het is zo standaard, maar uiteindelijk het allerbelangrijkste.

Team Stapelfinancieringen kijkt enorm uit naar het jaar 2019. Het zal een jaar worden met vele mooie veranderingen. Graag neem ik u mee in de eerste paar veranderingen voor dit jaar:

We starten met mooi nieuws: een nieuwe topper komt ons team versterken! In de volgende nieuwsbrief stellen wij hem/haar graag aan u voor.

Stapelfinancieringen Rotterdam zal in 2019 gaan verhuizen naar een groter kantoor. Houdt onze site in de gaten voor meer info.

We zijn gestart met de uitrol van een nieuw bedieningsmodel voor accountantskantoren, administratiekantoren en fiscalisten waardoor ze hun klanten makkelijk en snel kunnen voorzien van een overzicht m.b.t. de mogelijkheden in financieringsland.

Tevens gaan we Q1 2019 een nieuw bedieningsmodel uitrollen voor intermediairs.

Bent u geïnteresseerd in een van deze bedieningsmodellen? Neem dan hier contact met ons op.

We hebben de ambitie om een online platform te creëren waarbij we investeerders uit ons netwerk gaan koppelen aan onze klanten. Hierover later meer…

2018 hebben we afgesloten met een mooie eindsprint waarin we op de valreep nog een aantal klanten blij hebben kunnen maken. Zo gaat het horecaconcept Mecca gerealiseerd worden in Rotterdam (Verderop in deze nieuwsbrief meer hierover), heeft Mikail zijn beleggingsportefeuille uitgebreid en heeft Erik van LaCosta Media zijn bedrijfspand aangekocht.

Ook in 2019 hebben we uiteraard de ambitie om zoveel mogelijk klanten blij te maken. Laten we er samen een TOP jaar van maken.

Tot snel!