Hoe gaat het met? Hostel Roosts

12 september 2018

Hoe is het nu met? Hostel Roots

In April 2017 opende Koen en Marion het eerste Hostel van Tilburg. Onlangs kwamen zij weer in het nieuws omdat zij hun kamers hebben uitgebreid met een waar tiny house. Een mooi moment om ze te contacten hoe het nu met hun gaat.

Hoe bevalt het ondernemerschap?

Het ondernemerschap bevalt nog beter dan verwacht. Wij vinden het heerlijk dat we zelf  alle beslissingen kunnen nemen. Ook is het als gezin erg prettig dat wij zelf onze vrije tijd kunnen delen. Verder vind Koen het bovenal tof dat hij eindelijk zijn grote mond  waar kan maken ;).

Hoe gaat het met Hostel Roots?

Met Hostel Roots gaat het vanaf het begin af aan al erg goed, zelfs de eerste maand na opening was al kostendekkend. Daarna is de vraag alleen maar verder toegenomen en als belangrijkste zijn de gastreacties erg goed en hartverwarmend.

Het toppunt is de laatste twee maanden, want buiten het tiny house wat ze sinds kort exploiteren, is de bezetting gedurende deze periode 100% geweest.

Wat mogen we in de toekomst nog van jullie verwachten?

We willen van logiesverstrekker nog meer naar belevenisverstrekker gaan, waarbij wij onze gasten verder zullen verbinden met de mooie plekken en bijzondere bedrijven, die Tilburg herbergt. Ook willen we onze visie verder gaan verbreden met betrekking tot het aanbieden van unieke logiesverstrekkende accommodaties. Hoe dit eruit komt te zien, dat zien we wel. Stay Tuned!!