Lieske haar eerste jaar zit er ruimschoots op…

28 maart 2018

Wat is mijn drijfveer?

8 jaar geleden overleed een goede vriendin; 30 jaar oud, altijd even attent en dol op een gezellige borrel. Een veel gehoorde uitdrukking voor, tijdens en na het afscheid was ‘Ze had nog zoveel willen doen’. Ik heb me op dat moment voorgenomen om alles uit het leven te halen zodat ze op mijn afscheid (wanneer dan ook) zouden zeggen; ‘Zij heeft echt alles uit het leven gehaald’. Dat is voor mij absoluut het moment geweest waarop ik de verandering heb ingezet. Je hoort dat vaker, haal het maximale uit het leven… Het is leuk zo’n motto maar niet altijd even makkelijk uit te voeren. Want wat ik echt wilde was vrijheid, in alle aspecten van mijn leven. Vrijheid is voor mij het verschil tussen wat ik wil en wat anderen van me verwachten.

Vrijheid bereikt?!

Maar hoe bereik je die vrijheid in hetgeen je 40 uur per week doet? Je werkt tenslotte om geld te verdienen zodat je je hypotheek kunt betalen en privé een ‘leuk’ leven kunt leiden… Toch? Dat is wat over het algemeen wordt aangenomen. Dat zie ik anders want het creëren van vrijheid in je werk zorgt ervoor dat je energie en voldoening haalt uit hetgeen je doet. Je hebt hier namelijk zelf voor gekozen. Zo haal ik geluk en succes uit mijn ‘werk’ doordat ik dromen van klanten kan maken, dat geeft enorm veel voldoening. Ik handel naar mijn eigen visie en waarden, dus vanuit mijn persoonlijke motivatie. Door de beloning, zekerheid van een vaste baan en toekomstperspectief minder belangrijk te maken heb ik eindelijk mijn vrijheid gevonden!

1,5 jaar Stapelfinancieringen vliegt voorbij…

Mijn werkzaamheden bij Stapelfinancieringen geven me alle vrijheid om mezelf te zijn en dromen waar te maken. Dat is de kracht van ons team. We zijn wie we zijn en vanuit die wetenschap helpen we onze klanten ook dromen waar te maken. Klikt het niet, dan is er altijd een collega die het over kan nemen. Laagdrempelig en lekker no nonsense, gewoon zoals we zijn. Als mensen.

Ik ben open, geïnteresseerd en enthousiast, en dat zorgt voor een vertrouwensband met mijn klanten. En juist die band zorgt ervoor dat we net een stapje verder kunnen en willen gaan. Er is weinig dat me gelukkiger maakt dan een financieringsakkoord ophalen voor een klant met een concept waar ik volledig in geloof! Dan ineens is werk geen werk meer maar maak ik dromen waar en voel ik daarbij een enorme voldoening.

Ik zit hier volledig op mijn plek en krijg alle vrijheid om mezelf te ontwikkelen. Je kunt je voorstellen dat onze werkwijze de hele dag leidt tot nieuwe ideeën en creatieve oplossingen. Ik had 1,5 jaar geleden het idee dat ik wel wist hoe een financiering in elkaar zat maar daar moet ik toch op terugkomen. Als je je vizier openzet is er voor elk goed plan een financieringsoplossing!

Heb ik je geïnspireerd of heb je vragen voor mij van wat voor aard dan ook. Neem dan contact met me op: lisette@stapelfinancieringen.nl of 013-8500121.