Mooie ontwikkelingen

26 februari 2019

De blauwe envelop:

Het jaar is weer gestart! Net als vele andere ondernemers hebben we in 2017 en 2018 mooie cijfers mogen schrijven. Dit komt ten goede van vrijwel alle facetten binnen ons bedrijf. We groeien dan ook lekker door en steeds meer ondernemers weten ons te vinden en dat is een goede zaak. De fiscus is uiteraard ook blij met deze positieve resultaten. Wellicht heeft u net als ik de blauwe envelop alweer op de deurmat gehad met daarin de voorlopige aanslag. Gelukkig hebben wij binnen ons bedrijf niet te maken met voorraden of investeringen in bijvoorbeeld machines en hebben we geen debiteuren met een lange betalingstermijn. Maar ik kan me voorstellen dat de fiscale afdracht bij veel ondernemers ten koste kan gaan van het werkkapitaal.

Mocht het zo zijn dat u het bedrag van de voorlopige aanslag wilt aanwenden als werkkapitaal i.p.v. de fiscus neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben diverse geldverstrekkers in ons netwerk die open staan om dit bedrag te financieren!

 

Nieuwe geldverstrekkers en initiatieven

Het is mooi om te zien dat er steeds meer geldverstrekkers en nieuwe initiatieven op de markt komen.

Afgelopen week hebben we voor het eerst een financiering afgerond met een crowdfunding platform welke ook actief is in Frankrijk, Spanje en Italiƫ. Afgelopen maand zijn wij er tevens als partner aangesloten waarbij we financieringen van 30k tot 3,5 miljoen kunnen plaatsen. Steeds meer spelers weten de Nederlandse markt te vinden en dat is goed voor de consument.

Veel ondernemers hebben mooie projecten in de pijplijn. Niet zelden groeit het bedrijf harder dan de bankrekening. Afgelopen maand is er een nieuwe rekening-courant financiering op de markt gekomen die naast uw bancaire financiering kan fungeren. Inmiddels hebben we al diverse ondernemers blij kunnen maken met een faciliteit waarmee ze naast de bancaire financiering extra werkkapitaal hebben gecreƫrt.

Benieuwd naar wat deze ontwikkelingen mogelijk voor u kunnen betekenen? U kunt mij altijd persoonlijk, geheel vrijblijvend mailen op niels@stapelfinancieringen.nl.