Nieuwe aanwinst: Mirjam

25 oktober 2019

Graag stellen wij aan jullie onze nieuwe aanwinst voor, Mirjam. Mirjam komt ons team versterken en begint 1 november bij ons in de functie van Financieringsspecialist.

 Mirjam is haar carrière gestart in het verzekeringswezen als binnendienstmedewerker bij diverse tussenpersonen en daarna als verzekerings- en hypotheekadviseur. De afgelopen 9 jaar is ze werkzaam geweest bij de Rabobank, waarvan de laatste 7,5 jaar als accountmanager voor het MKB segment.

 De vele veranderingen in de markt op het gebied van zakelijke financieringsmogelijkheden hebben ervoor gezorgd dat de mogelijkheden voor de ondernemer nou niet bepaald overzichtelijker worden. Door de onafhankelijk rol die we als Stapelfinancieringen vervullen, is zij ervan overtuigd nog meer van waarde te kunne zijn voor de ondernemer.

 Mirjam is woonachtig in Hooge Mierde met haar twee zoontjes en man. Haar man is ook reeds jaren actief als ondernemer. Verder volleybalt ze en drinkt ze graag een wijntje. Dus ook voor de borrels op vrijdag beslist een aanwinst