Home » Over ons

Samen zoeken we de bedrijfsfinanciering!

Er is altijd wel een mogelijkheid!

Wij zorgen voor Financiering

U hebt een ondernemersdroom. Maar om die droom te realiseren heeft u geld nodig. Hoe komt u aan een financiering? Is de bank een optie of is crowdfunding mogelijk? En hoe werkt dat? Stapelfinancieringen helpt u met het regelen van uw financiering. Wij kennen het veranderende landschap van bedrijfsfinanciering. We weten wat de mogelijkheden zijn van bijvoorbeeld privé investeerders, private equity en crowdfunding. Bovendien hebben we directe contacten met banken, investeerders en platforms voor crowdfunding. Daarnaast helpen we met specifieke financieringsvormen zoals debiteurenfinanciering, voorraadfinanciering en leasing.

Bedrijfsfinanciering die bij u past

Stapelfinancieringen BV helpt u als ondernemer een weg te vinden in het nieuwe landschap van de bedrijfsfinanciering. Samen zoeken we de bedrijfsfinanciering die past bij uw bedrijf. Dat betekent niet dat u zich hoeft te beperken tot één vorm van financieren. Want stapelen is het nieuwe financieren.

Waarom Stapelinvesteringen BV?

  • Wij kennen de financieringsmogelijkheden.
  • Wij hebben directe contacten met banken, investeerders en platforms voor crowdfunding.
  • Wij helpen met debiteuren-, voorraadfinanciering en leasing.

Komt u in aanmerking voor de zakelijke financiering?

“Stapelfinancieringen heeft het netwerk, de ervaring en kennis om partijen bij elkaar te brengen. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij met de juiste personen aan tafel zaten en zij spreken de juiste (financiële) taal. Iets wat voor ons (nog niet) weggelegd was. Met veel vertrouwen en geduld hebben wij samen een mooi traject bewandeld. Stapelfinancieringen: professioneel, eerlijk en ontzettend betrokken”.
Marion Leijtens

Eigenaresse, Hostel Roots

Ons team van specialisten

We stellen ons even aan u voor

Niels Leijten

Niels Leijten

Algemeen directeur

Niels is Algemeen directeur van Stapelfinancieringen BV. Als oud bankier is hij betrokken bij alle aanvragen die Stapelfinancieringen in behandeling neemt. Na zes jaar bankervaring heeft Niels de stap gezet naar het ondernemerschap en is hij gestart met Stapelfinancieringen BV. Hij helpt ondernemers bij het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.

Doordat er veel veranderd is in de markt is het niet altijd makkelijk om een financiering te verkrijgen die bij uw bedrijf past. Niels zorgt hierbij voor de ideale combinatie tussen de financieringsvormen zodat u als ondernemer voldoende financiering op kunt halen om uw geplande koers te varen met uw bedrijf.

Lisette van Breugel

Lisette van Breugel

Financieringsspecialist Stapelfinancieringen Tilburg

Lisette is in oktober 2016 gestart als Office manager bij Stapelfinancieringen en werkte vanuit het hoofdkantoor in Tilburg alle aanvragen uit. Sinds de zomer 2017 is Lisette actief als financieringsspecialist voor onze klanten. De brede range aan financieringsmogelijkheden worden door haar besproken met de klant. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in vastgoedhypotheken.

Lisette is haar carrière gestart in de horeca- en evenementenbranche en is 5 jaar geleden overgestapt naar het bankwezen. Intern is zij opgeleid en werkzaam geweest in het MKB segment. De vele veranderingen in het bankwezen en de ontwikkelingen in de markt hebben haar ertoe gedreven om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Audry in 't Groen

Audry in 't Groen

Office Manager Stapelfinancieringen Tilburg

Audry is sinds juni 2018 werkzaam bij Stapelfinancieringen Tilburg. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de backoffice en dankzij haar komen klanten niets te kort bij Stapelfinancieringen.

Audry is haar carrière begonnen in het bankwezen als junior Acceptant bij een hypotheek verstrekker. Ze beoordeelde en begeleidde het proces van hypotheekaanvragen tot aan de notaris. Ze heeft verder ervaring als ondersteunend medewerker voor hypotheekadviseurs en na een reorganisatie was ze verder werkzaam als receptioniste. Uiteindelijk miste ze de uitdaging in haar werk en die heeft ze bij Stapelfinancieringen terug gevonden.

Alex van Kempen

Alex van Kempen

Partner Stapelfinancieringen Rotterdam

Alex is partner van Stapelfinancieringen en verantwoordelijk voor kantoor Stapelfinancieringen Rotterdam. Na een periode van 10 jaar als bankier heeft hij de stap gezet naar het ondernemerschap. Deze 10 jaar ervaring gebruikt hij graag om u verder te helpen

Hij merkte dat veel ondernemers moeite hebben om een bancaire financiering aan te trekken, terwijl er toch vaak degelijke plannen liggen. Er is nog een hele kredietwereld naast de financiering van de bank om tot het gewenste resultaat te komen en Stapelfinancieringen doet precies dat.

Een persoonlijke aanpak en het stapelen van verschillende mogelijke financieringsvormen verbreden de kansen enorm. Hierdoor is Alex maximaal in staat om de plannen van uw bedrijf mogelijk te maken.

Mirjam Kreyns Vermeulen

Mirjam Kreyns Vermeulen

Financieringsspecialist Stapelfinancieringen Eindhoven

Mirjam is haar carrière gestart in het verzekeringswezen als binnendienstmedewerker bij diverse tussenpersonen en daarna als verzekerings- en hypotheekadviseur. De afgelopen 9 jaar is ze werkzaam geweest bij de Rabobank, waarvan de laatste 7,5 jaar als accountmanager voor het MKB segment.

De vele veranderingen in de markt op het gebied van zakelijke financieringsmogelijkheden hebben ervoor gezorgd dat de mogelijkheden voor de ondernemer nou niet bepaald overzichtelijker worden. Door de onafhankelijke rol die we als Stapelfinancieringen vervullen, is zij ervan overtuigd nog meer van waarde te kunnen zijn voor de ondernemer.

Mirjam is woonachtig in Hooge Mierde met haar twee zoontjes en man. Haar man is ook reeds jaren actief als ondernemer. Verder volleybalt ze en drinkt ze graag een wijntje. Dus ook voor de borrels op vrijdag beslist een aanwinst.

Anouk Philipsen

Anouk Philipsen

Office Manager Stapelfinancieringen Tilburg

Anouk is sinds april 2020 in dienst van Stapelfinancieringen. Als administratieve duizendpoot zorgt zij samen met Audry vanuit Tilburg voor de ondersteuning die de Financieringsspecialisten nodig hebben om hun werk optimaal te kunnen doen. Daarbij zijn zij tevens gastvrouw op het hoofdkantoor in Tilburg en verantwoordelijk voor de ontvangst van onze klanten.

Anouk startte haar carrière als jongeren welzijnswerker, waarna zij overstapte naar de kinderopvang. Na enige jaren bezig te zijn geweest met privé zorgtaken en vrijwilligerswerk in het dorp waar ze woont, heeft werken weer opgepakt met een administratieve baan. Dit zo goed beviel, daarom besloot zij een nieuwe stap te zetten naar Stapelfinancieringen.

Anouk is getrouwd met Olaf en samen hebben zij drie volwassen kinderen. Zij houden van gezelligheid en reuring in huis, wat met 3 volwassen kinderen bijna gegarandeerd is.

Financieringsspecialist Stapelfinancieringen Tilburg

Ben jij ambitieus, goed met cijfers, werk je graag met mensen en heb je minimaal HBO denkniveau? Dan zou jij perfect binnen deze cirkel passen.

Vul het sollicitatieformulier in op de website en wie weet doen we snel een bakje koffie op het mooiste en leukste kantoor van Tilburg.