Home » Over ons

Samen zoeken we de bedrijfsfinanciering!

Er is altijd wel een mogelijkheid!

Wij zorgen voor Financiering

U hebt een ondernemersdroom. Maar om die droom te realiseren heeft u geld nodig. Hoe komt u aan een financiering? Is de bank een optie of is crowdfunding mogelijk? En hoe werkt dat? Stapelfinancieringen helpt u met het regelen van uw financiering. Wij kennen het veranderende landschap van bedrijfsfinanciering. We weten wat de mogelijkheden zijn van bijvoorbeeld privé investeerders, private equity en crowdfunding. Bovendien hebben we directe contacten met banken, investeerders en platforms voor crowdfunding. Daarnaast helpen we met specifieke financieringsvormen zoals debiteurenfinanciering, voorraadfinanciering en leasing.

Bedrijfsfinanciering die bij u past

Stapelfinancieringen BV helpt u als ondernemer een weg te vinden in het nieuwe landschap van de bedrijfsfinanciering. Samen zoeken we de bedrijfsfinanciering die past bij uw bedrijf. Dat betekent niet dat u zich hoeft te beperken tot één vorm van financieren. Want stapelen is het nieuwe financieren.

Waarom Stapelinvesteringen BV?

  • Wij kennen de financieringsmogelijkheden.
  • Wij hebben directe contacten met banken, investeerders en platforms voor crowdfunding.
  • Wij helpen met debiteuren-, voorraadfinanciering en leasing.

Komt u in aanmerking voor de zakelijke financiering?

“Stapelfinancieringen heeft het netwerk, de ervaring en kennis om partijen bij elkaar te brengen. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij met de juiste personen aan tafel zaten en zij spreken de juiste (financiële) taal. Iets wat voor ons (nog niet) weggelegd was. Met veel vertrouwen en geduld hebben wij samen een mooi traject bewandeld. Stapelfinancieringen: professioneel, eerlijk en ontzettend betrokken”. Marion Leijtens

Eigenaresse, Hostel Roots

Ons team van specialisten

We stellen ons even aan u voor

Niels Leijten

Niels Leijten

Algemeen directeur

Niels is Algemeen directeur van Stapelfinancieringen BV. Als oud bankier is hij betrokken bij alle aanvragen die Stapelfinancieringen in behandeling neemt. Na zes jaar bankervaring heeft Niels de stap gezet naar het ondernemerschap en is hij gestart met Stapelfinancieringen BV. Hij helpt ondernemers bij het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.

Doordat er veel veranderd is in de markt is het niet altijd makkelijk om een financiering te verkrijgen die bij uw bedrijf past. Niels zorgt hierbij voor de ideale combinatie tussen de financieringsvormen zodat u als ondernemer voldoende financiering op kunt halen om uw geplande koers te varen met uw bedrijf.

Jan Meurs

Jan Meurs

Partner Stapelfinancieringen B.V.

Jan is mede oprichter van restaurantformule Etenstijd, welke hij in 2013 succesvol heeft verkocht. Sindsdien heeft hij zich bezig gehouden met de ondersteuning en begeleiding van ondernemers onder andere namens investeerdersclub Startersinvesteringen.

Jan heeft een groot netwerk ondernemende investeerders en heeft een breed inzicht met betrekking tot marktpotentie.

Robbert Boutkan

Robbert Boutkan

Partner Stapelfinancieringen B.V.

Robbert is partner in Stapelfinancieringen B.V.. Robbert heeft zijn achtergrond in de financiële dienstverlening en is oprichter van effectenmakelaarskantoor en online beleggersplatform Tradzster welke hij in 2014 met succes heeft verkocht.
Vanuit zijn activiteiten als financieel dienstverlener heeft Robbert veel ervaring in het invullen van beleggingsportefeuilles van vermogende investeerders, beheerders, fondsen en family offices.

Deze ervaring wordt nu benut als aanspreekpunt binnen Stapelfinancieringen voor ons netwerk van investeerders.

Alex van Kempen

Alex van Kempen

Partner Stapelfinancieringen Rotterdam

Alex is partner van Stapelfinancieringen en verantwoordelijk voor kantoor Stapelfinancieringen Rotterdam. Na een periode van 10 jaar als bankier heeft hij de stap gezet naar het ondernemerschap.

Hij merkte dat veel ondernemers moeite hebben om een bancaire financiering aan te trekken, terwijl er toch vaak degelijke plannen liggen. Er is nog een hele kredietwereld te ontginnen naast de financiering van de bank om tot het gewenste resultaat te komen en Stapelfinancieringen doet precies dat.

Een persoonlijke aanpak en het stapelen van verschillende mogelijke financieringsvormen verbreden het werkgebied enorm. Hierdoor is Alex maximaal in staat om de plannen van uw bedrijf mogelijk te maken. Alex zijn ervaring als bankier en zijn netwerk stelt hij in dienst van Stapelfinancieringen.

Lisette van Breugel

Lisette van Breugel

Financieringsspecialist Tilburg

Lisette is in oktober 2016 gestart als Office manager bij Stapelfinancieringen en werkte vanuit het hoofdkantoor in Tilburg alle aanvragen uit. Sinds de zomer 2017 is Lisette actief als financieringsspecialist voor onze klanten. De brede range aan financieringsmogelijkheden worden door haar besproken met de klant. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in vastgoedhypotheken.

Lisette is haar carrière gestart in de horeca- en evenementenbranche en is 5 jaar geleden overgestapt naar het bankwezen. Intern is zij opgeleid en werkzaam geweest in het MKB segment. De vele veranderingen in het bankwezen en de ontwikkelingen in de markt hebben haar ertoe gedreven om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Audry in 't Groen

Audry in 't Groen

Office Manager Stapelfinancieringen Tilburg

Audry is sinds juni 2018 werkzaam bij Stapelfinancieringen Tilburg. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de backoffice en dankzij haar komen klanten niets te kort bij Stapelfinancieringen.

Audry is haar carrière begonnen in het bankwezen als junior Acceptant bij een hypotheek verstrekker. Ze beoordeelde en begeleidde het proces van hypotheekaanvragen tot aan de notaris. Ze heeft verder ervaring als ondersteunend medewerker voor hypotheekadviseurs en na een reorganisatie was ze verder werkzaam als receptioniste. Uiteindelijk miste ze de uitdaging in haar werk en die heeft ze bij Stapelfinancieringen terug gevonden.

Frans Lambregts

Frans Lambregts

Financieringsspecialist Stapelfinancieringen Tilburg

Frans is sinds april 2019 werkzaam bij Stapelfinancieringen Tilburg. Als financieringsspecialist houdt hij zich bezig met het begeleiden van trajecten t/m €250.000,-.

Frans is zijn carrière gestart in het bankwezen en heeft gedurende 5 jaar verschillende functies binnen het MKB segment vervuld. In deze periode zag hij de financiële dienstverlening en het financieringslandschap om zich heen veranderen. Met tal van nieuwe partijen en mogelijkheden is het er voor de ondernemer niet makkelijker op geworden om een passende financiering aan te trekken. Met de ambitie om breder naar de markt te kijken heeft Frans de stap gemaakt naar het ondernemerschap en Stapelfinancieringen.

Met een oplossingsgerichte mindset gaat Frans de uitdaging aan om samen met de ondernemer een geschikte opeenstapeling van financieringsvormen te vinden.

?

?

Financieringsspecialist Stapelfinancieringen Tilburg

Ben jij ambitieus, goed met cijfers, werk je graag met mensen en heb je minimaal HBO denkniveau? Dan zou jij perfect binnen deze cirkel passen.

Vul het sollicitatieformulier in op de website en wie weet doen we snel een bakje koffie op het mooiste en leukste kantoor van Tilburg.