Stapelfinancieringen - wit

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.

Over Stapelfinancieringen

De naam zegt genoeg: financieren door te stapelen. Dat is exact wat Stapelfinancieringen doet. Of het nu gaat over bedrijfs- of vastgoedfinancieringen, onze specialisten denken actief mee. Het grote voordeel van Stapelfinancieringen is duidelijke en snelle communicatie. Binnen 24 uur zit je bij ons aan de koffie, en binnen 48 uur heb je een indicatief financieringsvoorstel voor je neus.

Ons team heeft specialistische kennis en ervaring in het vak. Daar zijn we trots op, want hierdoor hebben we directe lijnen. Snel contact met banken, investeerders en platforms die jou kunnen helpen met het realiseren van je ambitie. Onze specialisten stellen zich graag even voor!

Bekijk hier onze klantreis!

Niels Leijten

Founder
Stapelfinancieringen - Niels

Robbert Boutkan

Founding Partner
Stapelfinancieringen - Robbert

Jan Meurs

Founding Partner
Stapelfinancieringen - Jan

Fenne van der Velden

Trajectmanager
Stapelfinancieringen - Fenne

Rianne Hendriks

Trajectmanager
Stapelfinancieringen - Rianne

Mirjam Kreyns Vermeulen

Financieringsspecialist
Stapelfinancieringen - Mirjam

Lisette van Breugel

Financieringsspecialist
Lisette

Alex van Kempen

Partner Rotterdam
Stapelfinancieringen - Alex

Partner Stapelfinancieringen

vacature partner stapelfinancieringen

Junior financieringsspecialist

vacature junior financieringsspecialist

Het verhaal van Stapelfinancieringen

Niels Leijten is founder van Stapelfinancieringen. Jaren geleden merkte hij op dat de reguliere banken flink veranderden. Hij zag ruimte voor alternatieve geldverstrekkers op de markt. Deze drijfveer, in combinatie met de wens om te ondernemen, heeft ervoor gezorgd dat Niels voor zichzelf begon.

Dat was de start van Stapelfinancieringen. Vanuit zijn zolderkamer werkte Niels parttime aan het startende bedrijf. Het bleek een succes, want inmiddels is ruimte ontstaan voor groei. Jan en Robert sloten zich aan bij Stapelfinancieringen. Met z’n drieën werd flink aan de weg getimmerd. Stapelfinancieringen was overal vroeg bij in de markt en hierdoor zijn vaste aanstellingen en goede relaties ontstaan bij geldverstrekkers.

Inmiddels is Stapelfinancieringen verder gegroeid naar een mooi team van 10 teamleden, verdeeld over 3 kantoren. We hebben een informele club met leuke, gezellige en slimme mensen. Voor onze klanten zijn we benaderbaar. We zijn een fijne, toegankelijke partij: het is leuk voor jou als ondernemer om zaken met ons te doen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.