Stapelfinancieringen - wit

Alex van Kempen

Partner Rotterdam

Alex is partner van Stapelfinancieringen en verantwoordelijk voor kantoor Stapelfinancieringen Rotterdam. Na een periode van 10 jaar als bankier heeft hij de stap gezet naar het ondernemerschap. Deze 10 jaar ervaring gebruikt hij graag om u verder te helpen

Hij merkte dat veel ondernemers moeite hebben om een bancaire financiering aan te trekken, terwijl er toch vaak degelijke plannen liggen. Er is nog een hele kredietwereld naast de financiering van de bank om tot het gewenste resultaat te komen en Stapelfinancieringen doet precies dat.

Een persoonlijke aanpak en het stapelen van verschillende mogelijke financieringsvormen verbreden de kansen enorm. Hierdoor is Alex maximaal in staat om de plannen van uw bedrijf mogelijk te maken.

Ons team heeft specialistische kennis en ervaring in het vak. Daar zijn we trots op, want hierdoor hebben we directe lijnen. Snel contact met banken, investeerders en platforms die jou kunnen helpen met het realiseren van je ambitie. Onze specialisten stellen zich graag even voor!

Stapelfinancieringen - Alex

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.