Bas Snels

Algemeen directeur

Bas is algemeen directeur van Stapelfinancieringen BV. Na een periode van 25 jaar als bankier en de laatste 3 jaar als directeur Bedrijven in Tilburg heeft hij de stap gezet naar het ondernemerschap. Deze ruime ervaring kan hij inzetten om klanten te helpen om een passende financiering aan te trekken tegen nettevoorwaarden. Hij merkte dat het voor klanten in bepaalde sectoren moeilijker wordt om een reguliere bancaire financiering aan te trekken. Daarnaast is het aantal geldvertrekkers fors gegroeid in de afgelopen jaren. Naast de financiering bij de grootbanken zijn er veel meer mogelijkheden op de markt gekomen om een passende financiering aan te trekken. De klant hierbij centraal stellen en het aangaan van een langdurige relatie op basis van vertrouwen is voor hem een heel belangrijk onderdeel om samen de droom van de klant te kunnen verwezenlijken. 

Ons team heeft specialistische kennis en ervaring in het vak. Daar zijn we trots op, want hierdoor hebben we directe lijnen. Snel contact met banken, investeerders en platforms die jou kunnen helpen met het realiseren van je ambitie. Onze specialisten stellen zich graag even voor!

Stapelfinancieringen - Bas

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.