Stapelfinancieringen - wit

Fenne van der Velden

Trajectmanager

Fenne is sinds september 2021 gestart als Trajectmanager bij Stapelfinancieringen. Fenne houdt zich voornamelijk bezig met het begeleiden van de financieringstrajecten. Hierdoor is er veel contact met geldverstrekkers, notarissen maar ook met de klant. : Doordat alle vraagstukken maatwerk zijn bij Stapelfinancieringen geeft dit veel diversiteit.

Met 7 jaar ervaring in de financiële dienstverlening als erkend hypotheekadviseur heeft de financiële wereld haar hart veroverd en gaat ze tot het uiterste met het beste resultaat voor de klant.

Buiten dat Fenne gek is op cijfers en structuur binnen het bedrijf, is ze actief en sport ze regelmatig. Houdt van een goed glas wijn en brengt graag tijd door met haar vriend, familie en vrienden.

Ons team heeft specialistische kennis en ervaring in het vak. Daar zijn we trots op, want hierdoor hebben we directe lijnen. Snel contact met banken, investeerders en platforms die jou kunnen helpen met het realiseren van je ambitie. Onze specialisten stellen zich graag even voor!

Stapelfinancieringen - Fenne

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.