Jeffrey van Cuijlenburg

Financieringsspecialist

Jeffrey maakt sinds juni 2022 onderdeel uit van ons team en wordt intern opgeleid tot financieringsspecialist. Vanuit zijn passie voor het helpen en begeleiden van ondernemers en beleggers, staat hij klaar om de ambities van de ondernemer en professionele vastgoedbelegger te realiseren.

Van kleins af aan heeft Jeffrey erg veel affiniteit met cijfers en investeren. Naast zijn zorgachtergrond als fysiotherapeut, heeft hij zich al ruim 7 jaar dagelijks verdiept en ontwikkeld in verschillende beleggingsvormen en de financiële markt. Naast zijn overmatige interesse hierin, haalt hij al een aantal jaar veel plezier uit het informeren en begeleiden van mensen hierbij. Dit doet hij in voor iedereen begrijpbare taal. Laagdrempelig, eerlijk, enthousiasmerend, en kansgericht denken, zijn termen die kenmerkend zijn voor Jeffrey.

In zijn vrije tijd fitnesst en tennist Jeffrey, maakt hij deel uit van verschillende commerciegerichte commissies binnen de tennisvereniging en investeert en handelt hij zelf ook.

Ons team heeft specialistische kennis en ervaring in het vak. Daar zijn we trots op, want hierdoor hebben we direct lijnen. Snel contact met banken, investeerders en platforms die jou kunnen helpen met het realiseren van je ambitie. Onze specialisten stellen zich graag even voor!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.