Stapelfinancieringen - wit

Lisette van breugel

Financieringsspecialist Tilburg

Lisette is in oktober 2016 gestart als Office manager bij Stapelfinancieringen en werkte vanuit het hoofdkantoor in Tilburg alle aanvragen uit. Sinds de zomer 2017 is Lisette actief als financieringsspecialist voor onze klanten. De brede range aan financieringsmogelijkheden worden door haar besproken met de klant. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in vastgoedhypotheken.

Lisette is haar carrière gestart in de horeca- en evenementenbranche en is 5 jaar geleden overgestapt naar het bankwezen. Intern is zij opgeleid en werkzaam geweest in het MKB segment. De vele veranderingen in het bankwezen en de ontwikkelingen in de markt hebben haar ertoe gedreven om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Ons team heeft specialistische kennis en ervaring in het vak. Daar zijn we trots op, want hierdoor hebben we directe lijnen. Snel contact met banken, investeerders en platforms die jou kunnen helpen met het realiseren van je ambitie. Onze specialisten stellen zich graag even voor!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.