Stapelfinancieringen - wit

Niels Leijten

Founder

Niels is founder van Stapelfinancieringen. Als oud bankier is hij betrokken bij alle complexere aanvragen die Stapelfinancieringen in behandeling neemt. Na zes jaar bankervaring heeft Niels de stap gezet naar het ondernemerschap en is hij gestart met Stapelfinancieringen BV. Hij helpt ondernemers bij het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.

Doordat er veel veranderd is in de markt is het niet altijd makkelijk om een financiering te verkrijgen die bij uw bedrijf past. Niels zorgt hierbij voor de ideale combinatie tussen de financieringsvormen zodat u als ondernemer voldoende financiering op kunt halen om uw geplande koers te varen met uw bedrijf.

Ons team heeft specialistische kennis en ervaring in het vak. Daar zijn we trots op, want hierdoor hebben we directe lijnen. Snel contact met banken, investeerders en platforms die jou kunnen helpen met het realiseren van je ambitie. Onze specialisten stellen zich graag even voor!

Stapelfinancieringen - Niels

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.