Pieter van Drunen

Financieringsspecialist Rotterdam

Pieter is in mei 2022 gestart bij Stapelfinancieringen Rotterdam. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening. Met een achtergrond in personal finance is hij altijd voor zijn klanten op zoek naar de best passende oplossing. Pieter heeft altijd gewerkt in het intermediaire vakgebied en is dus gewend om zich onafhankelijk op te stellen en tussen verschillende vormen van financiering en verschillende aanbieders te schakelen. Pieter heeft zich jaren bezig gehouden met de zorgplichtzijde van personal finance zoals restschuldfinancieringen, splitsingen en herfinancieringen. Daar heeft hij geleerd om creatief te kijken naar de mogelijkheden die geboden worden en in overleg maatwerk te creëren. Door de vele veranderingen in de markt de afgelopen jaren is Pieter zich meer gaan interesseren in de zakelijke dienstverlening en hij heeft besloten om zich samen met Stapelfinancieringen verder te ontwikkelen tot een echte financieringsspecialist.

In zijn vrije tijd is Pieter meestal op het water te vinden op zijn zeilboot voor een zeilwedstrijd of gewoon een ontspannen tochtje.

Ons team heeft specialistische kennis en ervaring in het vak. Daar zijn we trots op, want hierdoor hebben we directe lijnen. Snel contact met banken, investeerders en platforms die jou kunnen helpen met het realiseren van je ambitie. Onze specialisten stellen zich graag even voor!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.