Stapelfinancieringen - wit

Rianne Hendriks

Trajectmanager bij Stapelfinancieringen

Rianne is sinds februari 2022 gestart als Trajectmanager bij Stapelfinancieringen. Rianne houdt zich voornamelijk bezig met het begeleiden van financieringstrajecten. Ze is open en enthousiast en is gedreven om klantprocessen succesvol en naar tevredenheid te realiseren.

Rianne is haar carrière begonnen in het bankwezen als Specialist Financiële Logistiek. Ze begeleide complexe trajecten op gebied van betaalstromen, werkkapitaalmanagent, handelsrisicomanagement, valutamanagement, creditgelden en E- en M-Commerce. Door de vele veranderingen in de bancaire financiële branche heeft zij ervoor gekozen om een nieuwe uitdaging te zoeken. Deze heeft zij gevonden bij Stapelfinancieringen.

In de weekenden vind je haar langs het hockey- en voetbalveld. Gaat graag uiteten, vindt het gezellig om leuke dingen met gezin en vrienden te doen en is verzot op witte chocolade.

Ons team heeft specialistische kennis en ervaring in het vak. Daar zijn we trots op, want hierdoor hebben we directe lijnen. Snel contact met banken, investeerders en platforms die jou kunnen helpen met het realiseren van je ambitie. Onze specialisten stellen zich graag even voor!

Stapelfinancieringen - Rianne

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.