Stapelfinancieringen - wit

Robbert Boutkan

Founding partner

Robbert is founding partner bij Stapelfinancieringen en is voornamelijk strategisch achter de schermen betrokken. Robbert heeft een achtergrond in de effectendienstverlening en verkocht zijn handelsplatform Tradzster succesvol in 2014. Vanuit deze activiteiten heeft hij een solide netwerk van investeerders en partners opgebouwd die van toegevoegde waarde zijn voor Stapelfinancieringen. Zijn kennis op het gebied van automatisering in de financiële dienstverlening zet hij nu in ten behoeve van onze organisatie.

Hij is momenteel binnen Stapelfinancieringen verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van een geheel in eigen beheer ontwikkeld platform waarmee wij onze netwerken nog hechter willen gaan verbinden en nog beter van dienst zullen gaan zijn.

Ons team heeft specialistische kennis en ervaring in het vak. Daar zijn we trots op, want hierdoor hebben we directe lijnen. Snel contact met banken, investeerders en platforms die jou kunnen helpen met het realiseren van je ambitie. Onze specialisten stellen zich graag even voor!

Stapelfinancieringen - Robbert

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.