Sander Kluijtmans

Financieringsspecialist

Sander maakt sinds september 2021 onderdeel van ons team uit en wordt intern opgeleid tot financieringsspecialist. Vanuit zijn passie voor het ondernemerschap staat hij klaar om de ambities van ondernemers en professionele vastgoedbeleggers te realiseren.

Sander heeft door zijn jonge maar rijke ondernemers carrière-ervaring in verschillende sectoren, zoals online detailhandel en marketing & communicatie. Hij spart er graag op los en kijkt met zijn persoonlijke aanpak naar de verschillende financieringsvormen om zo tot de best passende oplossing te komen voor een financieringsbehoefte.

In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met persoonlijke ontwikkeling, fitness, wielrennen en motorrijden.

Ons team heeft specialistische kennis en ervaring in het vak. Daar zijn we trots op, want hierdoor hebben we directe lijnen. Snel contact met banken, investeerders en platforms die jou kunnen helpen met het realiseren van je ambitie. Onze specialisten stellen zich graag even voor!

Stapelfinancieringen - Sander

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.