Frezzo Breda – Overname

Intensief overname traject

Op een bijzondere locatie in het Bourgondische Breda, aan de rand van het centrum van Breda, is Frezzo gevestigd. Elke dag wordt het Italiaanse ijs vers bereid. Kees wilde deze zaak graag overnemen en zocht als beginnend ondernemer een adviseur om hem te helpen bij de financiering. We hebben Kees geholpen bij de overname financiering van de ijssalon. Na een intensief traject heeft de bank kunnen financieren en hebben we het restant in zijn netwerk opgehaald bij vrienden, familie en de verkopende partij.

Via via kwam ik bij Stapelfinancieringen terecht. Ik wist niet precies wat te verwachten in het begin, maar na mijn eerste kennismaking met Niels dacht ik: deze man kan mij helpen.
Wow wat een passie en drive. En wow wat een energie, daar krijg je zelf energie van. Positief kritisch kijken en van daaruit stappen zetten. Niels is duidelijk in wat de stappen zijn/kunnen zijn, is betrokken, geen 9-17 mentaliteit en wil vooruit!

Bij alle te nemen stappen is er contact en steeds de vraag aan mij: Of zie of wil jij het anders? Hij betrekt je als ondernemer bij je eigen plan en zorgt ervoor dat je weet waar de mogelijkheden liggen. Als (beginnend) ondernemer wil je soms sneller dan het traject en wordt je soms ongeduldig. Bij Niels kan je altijd je verhaal/ongeduld kwijt en daarna ben ik in ieder geval weer rustig en positief :) Ook na het afronden van het traject kun je Niels benaderen met vragen en of problemen. Hij helpt je verder en legt eventueel de contacten die je nodig hebt zodat je daar weer verder kunt. Kortom: ik zou Stapelfinancieringen zeker aanbevelen en zou bij een volgend project zeker weer gebruik maken van Stapelfinancieringen. En niet onbelangrijk: De koffie staat altijd klaar en is lekker :)