Koen vd Bemd

Derde beleggingspand

Meneer Van den Bemd is in 2011 begonnen met verhuren van vastgoed. Vervolgens is er in mei 2016 een tweede pand aangekocht voor de verhuur.

Stapelfinancieringen

Om meneer Van den Bemd te helpen met de aankoop van een derde pand heeft Stapelfinancieringen een vastgoedhypotheek voorgesteld. Hierbij zijn geen lange rentevast periodes aangehouden zodat meneer Van den Bemd eventueel aan het eind van deze periode de gehele lening boetevrij kan aflossen. Wij hebben een partner gezocht voor de hypotheek waarbij meneer Van den Bemd eenvoudig kan doorgroeien in meerdere panden en dus ook meerdere hypotheken.

“De eerste kennismaking met Niels voelde meteen goed. Hij deelde meteen mijn enthousiasme maar was ook eerlijk en realistisch ten aanzien van mijn mogelijkheden. Direct een goed advies en een samenwerking op basis van vertrouwen. Samen met Lisette heb ik alle mogelijke reeds bestaande opties bekeken en ook nieuwe mogelijkheden onderzocht en uiteindelijk een goede passende oplossing weten te realiseren. En dat alles in een hele korte tijd. Heel vertrouwd en fijn samenwerken. Nog geen 2 weken na de aankoop is de huurovereenkomst getekend.  Voor het volgende pand zal ik zeker weer gebruik maken van de expertise van Niels en Lisette”