Stapelfinancieringen - wit

Vastgoed financiering

Het aankopen van een bedrijfspand voor uw eigen onderneming is over het algemeen veel goedkoper dan een bedrijfspand huren. Gemiddeld besparen ondernemers 50% van de huur wanneer men het pand aankoopt. Daarnaast bent u onafhankelijk van een huurbaas en zijn alle investeringen in het pand uiteindelijk voor uzelf in plaats van voor de eigenaar van het pand. Geen verloren investeringen en een leuke spaarpot voor later.

Ook kunt u als particulier besluiten een vastgoed portefeuille op te bouwen in privé en de aangekochte panden voor de verhuur aan te wenden. Wij maken het in samenwerking met verschillende geldverstrekkers mogelijk voor zowel kleine als grote beleggers om tegen aantrekkelijke tarieven verhuurd onroerend goed te financieren. Of u nu uw eerste verhuurde woning wenst te financieren of uw bestaande portefeuille (tot 10 mljn) wenst te (her)financieren. Ook voor dit type vastgoedfinanciering bent u bij Stapelfinancieringen aan het juiste adres.

Waar banken volgens velen 65 a 70% financieren, ervaren wij voor zakelijke aanvragen dat het aankoopbedrag regelmatig volledig gefinancierd kan worden met de juiste samenstelling van financiering en dossiervorming.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.