Stapelfinancieringen - wit

Beleggingspand of vastgoedontwikkeling financieren?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.

Beleggingspand financiering​

Waar beleggingspanden jaren geleden voornamelijk door de bank werden gefinancierd, is er de laatste jaren een opkomst van zogenaamde ‘vastgoedbanken’. Inmiddels zijn er nog meer verschillende alternatieven die de markt op een positieve manier betreden. Wij kennen het landschap en volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Alles om jou te begeleiden naar de ultieme financiering, die het beste bij jou past.

Lisette: “Ik ben 80% van mijn tijd bezig met vastgoed aanvragen. Samen bekijken we de strategie en de benodigde eigen middelen.”

Bekijk deze voorbeelden

ZAKELIJK LENEN VIA STAPELFINANCIERINGEN: WIJ KENNEN DE WEG

Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke lening, denken onze specialisten graag actief mee. De specialisten blijven continu op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het huidige landschap van bedrijfs- en zakelijke vastgoedfinancieringen. Zo kunnen we met een ideale financieringsmix jouw zakelijke ambitie realiseren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.