Stapelfinancieringen - wit

Mirjam Kreyns Vermeulen

Financieringsspecialist Eindhoven

Mirjam is haar carrière gestart in het verzekeringswezen als binnendienstmedewerker bij diverse tussenpersonen en daarna als verzekerings- en hypotheekadviseur. Daarna is ze 9 jaar werkzaam geweest bij de Rabobank, waarvan de laatste 7,5 jaar als accountmanager voor het MKB segment.

De vele veranderingen in de markt op het gebied van zakelijke financieringsmogelijkheden hebben ervoor gezorgd dat de mogelijkheden voor de ondernemer nou niet bepaald overzichtelijker worden. Door de onafhankelijke rol die we als Stapelfinancieringen vervullen, is zij ervan overtuigd nog meer van waarde te kunnen zijn voor de ondernemer.

Naast haar werk houdt ze van borrelen en gezelligheid. Dus ook voor de borrels op vrijdag beslist een aanwinst.

Ons team heeft specialistische kennis en ervaring in het vak. Daar zijn we trots op, want hierdoor hebben we directe lijnen. Snel contact met banken, investeerders en platforms die jou kunnen helpen met het realiseren van je ambitie. Onze specialisten stellen zich graag even voor!

Stapelfinancieringen - Mirjam

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Binnen 24 uur drink je bij ons een kop koffie en binnen 48 uur heb jij een indicatief financieringsvoorstel.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.