Holtgrefe Exploitatie

Holtgrefe Exploitatie – Herfinancieren vastgoed

Coen Holtgrefe heeft al jaren een bedrijfspand in Den Bosch in bezit. Voorheen is dit pand gebruikt binnen de eigen onderneming maar sinds 2013 wordt het pand verhuurd aan 2 bedrijven. Coen wil zijn vastgoed portefeuille gebruiken om liquiditeiten vrij te maken en om die reden de huidige financiering herfinancieren. Stapelfinancieringen heeft de herfinanciering en het vrij maken van de wenselijke liquiditeiten voor hem gerealiseerd.

Wij hebben een geldverstrekker gezocht voor de hypotheek waarbij de looptijd langer is en de aflossingsdruk dus flink verlaagd wordt. Door een Vastgoedhypotheek te vestigen op het pand is ook de rente marktconform met als gevolg lagere lasten. Deze combinatie van factoren zorgt voor het gewenste resultaat waardoor de vrijgemaakte liquiditeiten gebruikt kunnen worden voor de overige bedrijfsvoeringen. De verlaging van de aflossingsdruk samen met het vrijmaken van de liquiditeiten zorgt direct voor extra werkkapitaal en blijvend voor extra cashflow wat in onrustige tijden (Corona) het verschil kan maken voor een onderneming.

Quote Coen Holtgrefe: Ook nu zijn wij weer in een goede samenwerking en voorzien van goede adviezen en ondersteuning geholpen door Stapelfinancieringen. Het meedenken op ondernemersniveau maakte het tot een succes. Wij zijn hiermee in staat de verdere groei en uitbreiding op een passende wijze verder vorm te geven.