Home » — Vormen bedrijfsfinanciering » Vastgoed financiering

Vastgoed financiering

Het aankopen van een bedrijfspand voor uw eigen onderneming is over het algemeen veel goedkoper dan een bedrijfspand huren. Gemiddeld besparen ondernemers 50% van de huur wanneer men het pand aankoopt. Daarnaast bent u onafhankelijk van een huurbaas en zijn alle investeringen in het pand uiteindelijk voor uzelf in plaats van voor de eigenaar van het pand. Geen verloren investeringen en een leuke spaarpot voor later.

Ook kunt u als particulier besluiten een vastgoed portefeuille op te bouwen in privé en de aangekochte panden voor de verhuur aan te wenden. Wij maken het in samenwerking met verschillende geldverstrekkers mogelijk voor zowel kleine als grote beleggers om tegen aantrekkelijke tarieven verhuurd onroerend goed te financieren. Of u nu uw eerste verhuurde woning wenst te financieren of uw bestaande portefeuille (tot 10 mljn) wenst te (her)financieren. Ook voor dit type vastgoedfinanciering bent u bij Stapelfinancieringen aan het juiste adres.

Waar banken volgens velen 65 a 70% financieren, ervaren wij voor zakelijke aanvragen dat het aankoopbedrag regelmatig volledig gefinancierd kan worden met de juiste samenstelling van financiering en dossiervorming.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Directe lijnen met bankeninvesteerders, en de platforms voor crowdfunding

Contact

Stapelfinancieringen.nl
Burgemeester Brokxlaan 12
5041 SB Tilburg

T +31 (0)13 850 01 21
info@stapelfinancieringen.nl

Openingstijden

Ma t/m vr:
09.00 uur – 17.00 uur