Dankbaar voor het resultaat

30 november 2018

23 december is het alweer vijf jaar geleden dat ik, na een slechte nacht slapen, mijn baan heb opgezegd en voor mezelf begon. Een enorm grote stap en een moment dat mijn leven voor altijd veranderd heeft. Van een vaste baan met goede arbeidsvoorwaarden naar het ondernemerschap waarbij ik zelf moest zorgen voor mijn inkomen. Ik weet nog dat ik een skivakantie gepland had maar niet durfde te skiën omdat ik bang was voor arbeidsongeschiktheid! Gelukkig wist mijn netwerk me ook als ondernemer te vinden en kon ik vrijwel direct een prima inkomen genereren. Ieder jaar ben ik gegroeid in omzet, maar vooral als mens ben ik enorm gegroeid. Ik heb in een korte tijd enorm veel geleerd, meer dan ik ooit bij een werkgever had kunnen leren. Tevens heb ik het voorrecht gehad dat ik me in een vroeg stadium kon gaan richten op alternatieve financieringsvormen waardoor we nu een mooi trackrecord hebben opgebouwd bij onze geldverstrekkers en investeerders. Dit resulteert in vertrouwen en dus meer mogelijkheden voor onze klanten.

Het jaar loopt op z’n einde. Voor velen is 2018 een mooi jaar geweest waarin veel ondernemers na jaren van zaaien, bouwen en herstructureren echt hebben kunnen oogsten. Ik had vijf jaar geleden nooit kunnen dromen dat we nu met zo’n fijn team, op zo’n goede locatie, zoveel klanten blij mogen maken. Ieder jaar start ik met allerlei doelstellingen en ambities. Maar voor nu ben ik alleen maar dankbaar voor de afgelopen vijf jaar..

Graag wil ik je bedanken voor de fijne samenwerking die we hebben! Dat we deze in 2019 voort mogen zetten.

Alvast fijne feestdagen gewenst!

Groet, Niels