Home » Financieringsdoelen

De verschillende soorten financieringsdoelen

De klanten van Stapelfinancieringen BV kennen veel verschillende soorten financieringsdoelen.

We zetten de belangrijkste doelen voor u op een rij:

Bedrijfspand

Het aankopen van een bedrijfspand zorgt voor veel bedrijven voor een besparing. Er komen echter ook enkele nadelen kijken bij het aankopen van een bedrijfskant.

Bedrijfsovername

Je wilt een bedrijf overnemen. Hiermee kan je als ondernemer beginnen met een bewezen formule of je kan jouw huidige bedrijf laten groeien en marktpositie te verbeteren. 

Vastgoed

Investeren in vastgoed is voor veel personen en bedrijven een interresante belegging. Dit vastgoed kan verhuurd worden aan derde wat zorgt voor een vast maandelijk inkomen.

Herfinanciering

Je heeft al een financiering voor jouw bedrijf maar je bent op zoek naar meer cashflow. Door een herfinanciering kunnen de maandlasten naar beneden of kan het gefinancierde bedrag omhoog.

Groei & inkoop

De meeste activiteiten die een bedrijf kan uitvoeren om te groeien zijn arbeidsintensief. Denk hierbij bijvoorbeeld aan marketing, maar ook de aankoop van meer voorraad en meer debiteuren.

Heb je een ander doel?

Ieder bedrijf is uniek en daardoor kan het gebeuren dat jouw gewenste doel hierboven niet bijstaat. Dat betekend niet dat we je niet kunnen helpen. Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op