Home » Ons team

Ons team van specialisten

We stellen ons even aan u voor

Niels Leijten

Niels Leijten

Founder

Niels is founder van Stapelfinancieringen. Als oud bankier is hij betrokken bij alle complexere aanvragen die Stapelfinancieringen in behandeling neemt. Na zes jaar bankervaring heeft Niels de stap gezet naar het ondernemerschap en is hij gestart met Stapelfinancieringen BV. Hij helpt ondernemers bij het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.

Doordat er veel veranderd is in de markt is het niet altijd makkelijk om een financiering te verkrijgen die bij uw bedrijf past. Niels zorgt hierbij voor de ideale combinatie tussen de financieringsvormen zodat u als ondernemer voldoende financiering op kunt halen om uw geplande koers te varen met uw bedrijf.

Lisette van Breugel

Lisette van Breugel

Financieringsspecialist Stapelfinancieringen Tilburg

Lisette is in oktober 2016 gestart als Office manager bij Stapelfinancieringen en werkte vanuit het hoofdkantoor in Tilburg alle aanvragen uit. Sinds de zomer 2017 is Lisette actief als financieringsspecialist voor onze klanten. De brede range aan financieringsmogelijkheden worden door haar besproken met de klant. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in vastgoedhypotheken.

Lisette is haar carrière gestart in de horeca- en evenementenbranche en is 5 jaar geleden overgestapt naar het bankwezen. Intern is zij opgeleid en werkzaam geweest in het MKB segment. De vele veranderingen in het bankwezen en de ontwikkelingen in de markt hebben haar ertoe gedreven om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Bas Snels

Bas Snels

Algemeen directeur Stapelfinancieringen

Bas is algemeen directeur van Stapelfinancieringen BV. Na een periode van 25 jaar als bankier en de laatste 3 jaar als directeur Bedrijven in Tilburg heeft hij de stap gezet naar het ondernemerschap. Deze ruime ervaring kan hij inzetten om klanten te helpen om een passende financiering aan te trekken tegen nette voorwaarden. Hij merkte dat het voor klanten in bepaalde sectoren moeilijker wordt om een reguliere bancaire financiering aan te trekken. Daarnaast is het aantal geldvertrekkers fors gegroeid in de afgelopen jaren. Naast de financiering bij de grootbanken zijn er veel meer mogelijkheden op de markt gekomen om een passende financiering aan te trekken. De klant hierbij centraal stellen en het aangaan van een langdurige relatie op basis van vertrouwen is voor hem een heel belangrijk onderdeel om samen de droom van de klant te kunnen verwezenlijken. 

Alex van Kempen

Alex van Kempen

Partner Stapelfinancieringen Rotterdam

Alex is partner van Stapelfinancieringen en verantwoordelijk voor kantoor Stapelfinancieringen Rotterdam. Na een periode van 10 jaar als bankier heeft hij de stap gezet naar het ondernemerschap. Deze 10 jaar ervaring gebruikt hij graag om u verder te helpen

Hij merkte dat veel ondernemers moeite hebben om een bancaire financiering aan te trekken, terwijl er toch vaak degelijke plannen liggen. Er is nog een hele kredietwereld naast de financiering van de bank om tot het gewenste resultaat te komen en Stapelfinancieringen doet precies dat.

Een persoonlijke aanpak en het stapelen van verschillende mogelijke financieringsvormen verbreden de kansen enorm. Hierdoor is Alex maximaal in staat om de plannen van uw bedrijf mogelijk te maken.

Mirjam Kreyns Vermeulen

Mirjam Kreyns Vermeulen

Financieringsspecialist Stapelfinancieringen Eindhoven

Mirjam is haar carrière gestart in het verzekeringswezen als binnendienstmedewerker bij diverse tussenpersonen en daarna als verzekerings- en hypotheekadviseur. De afgelopen 9 jaar is ze werkzaam geweest bij de Rabobank, waarvan de laatste 7,5 jaar als accountmanager voor het MKB segment.

De vele veranderingen in de markt op het gebied van zakelijke financieringsmogelijkheden hebben ervoor gezorgd dat de mogelijkheden voor de ondernemer nou niet bepaald overzichtelijker worden. Door de onafhankelijke rol die we als Stapelfinancieringen vervullen, is zij ervan overtuigd nog meer van waarde te kunnen zijn voor de ondernemer.

Mirjam is woonachtig in Hooge Mierde met haar twee zoontjes en man. Haar man is ook reeds jaren actief als ondernemer. Verder volleybalt ze en drinkt ze graag een wijntje. Dus ook voor de borrels op vrijdag beslist een aanwinst.

Audry in 't Groen

Audry in 't Groen

Office Manager Stapelfinancieringen Tilburg

Audry is sinds juni 2018 werkzaam bij Stapelfinancieringen Tilburg. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de backoffice en dankzij haar komen klanten niets te kort bij Stapelfinancieringen.

Audry is haar carrière begonnen in het bankwezen als junior Acceptant bij een hypotheek verstrekker. Ze beoordeelde en begeleidde het proces van hypotheekaanvragen tot aan de notaris. Ze heeft verder ervaring als ondersteunend medewerker voor hypotheekadviseurs en na een reorganisatie was ze verder werkzaam als receptioniste. Uiteindelijk miste ze de uitdaging in haar werk en die heeft ze bij Stapelfinancieringen terug gevonden.

Fenne van der Velden

Fenne van der Velden

Trajectmanager Stapelfinancieringen

Fenne is sinds september 2021 gestart als Trajectmanager bij Stapelfinancieringen. Fenne houdt zich voornamelijk bezig met het begeleiden van de financieringstrajecten. Hierdoor is er veel contact met geldverstrekkers, notarissen maar ook met de klant. : Doordat alle vraagstukken maatwerk zijn bij Stapelfinancieringen geeft dit veel diversiteit.

Met 7 jaar ervaring in de financiële dienstverlening als erkend hypotheekadviseur heeft de financiële wereld haar hart veroverd en gaat ze tot het uiterste met het beste resultaat voor de klant.

Buiten dat Fenne gek is op cijfers en structuur binnen het bedrijf, is ze actief en sport ze regelmatig. Houdt van een goed glas wijn en brengt graag tijd door met haar vriend, familie en vrienden.

Sander Kluijtmans

Sander Kluijtmans

Financieringsspecialist Stapelfinancieringen

Sander maakt sinds september 2021 onderdeel van ons team uit en wordt intern opgeleid tot financieringsspecialist. Vanuit zijn passie voor het ondernemerschap staat hij klaar om de ambities van ondernemers en professionele vastgoedbeleggers te realiseren.

Sander heeft door zijn jonge maar rijke ondernemers carrière-ervaring in verschillende sectoren, zoals online detailhandel en marketing & communicatie. Hij spart er graag op los en kijkt met zijn persoonlijke aanpak naar de verschillende financieringsvormen om zo tot de best passende oplossing te komen voor een financieringsbehoefte.

In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met persoonlijke ontwikkeling, fitness, wielrennen en motorrijden.

Financieringsspecialist Stapelfinancieringen Tilburg

Ben jij ambitieus, goed met cijfers, werk je graag met mensen en heb je minimaal HBO denkniveau? Dan zou jij perfect binnen deze cirkel passen.

Vul het sollicitatieformulier in op de website en wie weet doen we snel een bakje koffie op het mooiste en leukste kantoor van Tilburg.