Klanten over Stapelfinancieringen

Wat vinden klanten van onze dienstverlening? Lees hier hoe anderen Stapelfinancieringen beoordelen.

Overname Delicatessenzaak Floor!

Pieter is 20 jaar, gedreven en heeft veel ambitie. Hij heeft de droom om de delicatessenzaak waar hij al 3 jaar werkt over te nemen. De winkel is gespecialiseerd in kaas, noten, speciaal bieren, wijnen, borrelplanken etc. Volgens de oud-eigenaar is Pieter de opvolger die hij voor zijn zaak voor ogen had. Daarom wil hij graag helpen om de droom van Pieter uit te laten komen. Op de achtergrond blijft hij voorlopig nog betrokken bij de zaak om alles blijvend in goede te banen te leiden.

> Klik hier voor meer informatie

Overname Delicatessenzaak Floor!

Aankoop bedrijfspand met bedrijfswoning

Jan der Kinderen heeft inmiddels een aantal jaren een eigen onderneming. Hij richt zich op reparatie en onderhoud van vooral land- en tuinbouwmachines. Ook beheerst hij het conventioneel frezen en draaien, waardoor hij onder ander onderdelen kan maken of aanpassen. Om dit verder uit te breiden heeft hij een pand aangekocht. Zo heeft hij meer ruimte om de grote machines ook binnen te kunnen repareren.

> Klik hier voor meer informatie

Jan der Kinderen

Holtgrefe Exploitatie – Herfinancieren vastgoed

Coen Holtgrefe heeft al jaren een bedrijfspand in Den Bosch in bezit. Voorheen is dit pand gebruikt binnen de eigen onderneming maar sinds 2013 wordt het pand verhuurd aan 2 bedrijven. Coen wil zijn vastgoed portefeuille gebruiken om liquiditeiten vrij te maken en om die reden de huidige financiering herfinancieren. Stapelfinancieringen heeft de herfinanciering en het vrij maken van de wenselijke liquiditeiten voor hem gerealiseerd.

> Klik hier voor meer informatie

Holtgrefe Exploitatie

Mobiel Star Carclean – aankoop pand met 100% financiering

Mobiel Star Carclean maakt auto’s verkoop klaar voor toonaangevende dealers in regio Eindhoven. Werkzaamheden bestaan uit schoonmaak en kleine reparaties. Deze ondernemer heeft zich reeds bewezen in de markt en wil verder doorgroeien op een tweede locatie. Er is bewust gekozen voor een ligging die gunstig is om bestaande en toekomstige klanten te helpen.

> Klik hier voor meer informatie

Mobiel Star Carclean

DreTech

Andre is reeds jaren actief als zelfstandig, technisch partner voor verschillende bedrijven. Om door te groeien naar een grotere organisatie en zijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, was er extra kapitaal nodig. Deze kapitaalinjectie zou vooral worden aangewend om bepaalde software danwel een eigen machinepark aan te kopen. Hierdoor kan de technische ondersteuning verplaatst worden naar een eigen locatie en uitgebreid worden met een afdeling “research en development”. Om de continuïteit te waarborgen en extra slagkracht te creëren is besloten Roel in het proces te betrekken.

> Klik hier voor meer informatie

DreTech

Maharani

Via hun boekhouder werden Rob en Pia in contact gebracht met Alex, onze partner in Rotterdam.

Rob en Pia exploiteren al jaren succesvol het restaurant Maharani aan het Noordeinde 93 in Den Haag. Door de leeftijd van de verhuurder gaf deze aan het gehele pand (3 studio’s, een bovenhuis en het restaurant) te willen verkopen.

> Klik hier voor meer informatie

Maharani

Doggieland

Gebke is sinds een aantal jaren de trotse eigenaar van mobiele hondentrimsalon Charm. Echter kon zij haar droom van haar eigen hondenpension niet uit haar hoofd krijgen. Toen haar voormalig stageadres, honden en kattenpension Wolf, haar contacteerde twijfelde ze dan ook geen moment.

> Klik hier voor meer informatie

Doggieland

Flexpedia

Flexpedia is een explosief groeiend payroll bedrijf, gevestigd in Haarlem. Via één van onze geldverstrekkers werd het eerste contact gelegd. Door de enorme groei was er werkkapitaal nodig en hierin hebben wij het bedrijf in oktober 2018 met succes mogen begeleiden.

De samenwerking was aan beide zijden zo goed bevallen dat Flexpedia ook de volgende stap graag met ons wilde zetten. De aankoop van 3 geweldige kantoorlofts voor eigen gebruik waarvoor wij de financiering hebben mogen voorzien.

> Klik hier voor meer informatie

Flexpedia

Happix

Happix is de grootste online marktplaats op het gebied van fotografie. Een marktplaats waar je in een handomdraai je professionele fotograaf vindt, vergelijkt en boekt. Altijd de fotograaf vindt die bij jou past.

Happix is een jong en groeiend bedrijf. Inmiddels heeft het model zich bewezen en voor de verdere groei is een duidelijk plan ingezet. Echter voor de uitwerking hiervan was geld nodig. Al na de eerste kennismaking met Robert geloofde wij in zijn plan en visie.

> Klik hier voor meer informatie

Happix

Rocks Kunststofvloeren

Rocks kunststofvloeren is reeds 10 jaar actief in het aanleggen en afwerken van vloeren en wanden. Rocks heeft zich met name gespecialiseerd op het gebied van kunststof- en grindvloeren. Door de groei is er een behoefte ontstaan een bedrijfspand aan te schaffen. Het pand zal gebruikt worden voor de ontvangst van klanten en de opslag van goederen.

> Klik hier voor meer informatie

Rocks Kunststofvloeren

La Costa Media

Erik van La Costa Media kreeg de mogelijkheid het pand waarin zijn bedrijf gevestigd is aan te kopen. La Costa media verkoopt en verhuurt special fx, decoratie, geluidsapparatuur en (effect) verlichting.

> Klik hier voor meer informatie

Lacosta media

Unal Vastgoed

Mikail Unal wilde zijn portefeuille aan beleggingspanden uitbreiden met de Stationsstraat 153 te Apeldoorn. Gezien commercieel vastgoed voortaan lastiger te financieren is bij de traditionele grootbanken, wende Mikail Unal zich tot ons.

> Klik hier voor meer informatie

Unal Vastgoed

Stadsbranderij locals

Tijdens de gesprekken met Shenol en Rachel voor een financiering van hun bedrijfspand, waar hun koffiebar locals in is gevestigd, bleek hun ambitie voor het branden van koffiebonen. Nadat de financiering voor de aankoop van het bedrijfspand was afgerond, bleken deze ambities inmiddels meer gestalte te hebben gekregen. Zo waren ze op zoek naar een externe locatie en wilden zij graag een koffiebrander met een grotere capaciteit aankopen om zo in de vraag naar hun gebrande koffiebonen door externehoreca te kunnen blijven voorzien.

> Klik hier voor meer informatie

Stadsbranderij locals

Boot 13

In het eerste gesprek met Rob waren we meteen enthousiast over het concept Boot 13. Boot 13  heeft als doel gasten een positief onderscheidende beleving te geven , zowel qua concept als  locatie. De unieke boot bevindt zich op een van de mooiste en meest gewilde locaties in Tilburg, de Piushaven.

Bij Boot 13 kunnen gasten terecht voor een lunch en diner, waarbij vele gerechten worden bereid op een Big Green Egg. Eveneens zijn gasten welkom voor een kop koffie, dan wel een borrel  binnen een zelftap concept. Tevens biedt Boot 13 de mogelijkheid voor het houden van vergaderingen, feestjes eventueel in combinatie met dagactiviteiten in Tilburg en omgeving.

> Klik hier voor meer informatie

Boot 13

Een recente case zonder naam of toenaam

Desondanks een interessante aanvraag die we graag delen ;-)

Een van de eigenaren van een assurantiekantoor met hypotheekadvies benaderde Stapelfinancieringen Tilburg om zijn compagnon uit te kopen. Hij wilde verder het liefst onafhankelijk blijven van verzekeringsmaatschappijen om op die manier zijn klanten blijvend onafhankelijk te kunnen bedienen. Om deze reden zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden van een financiering…

> Klik hier voor meer informatie

Herfinanciering assurantie portefeuille

Groeien in educatief speelgoed

2HIP Creations: webshops voor educatief speelgoed en gadgets!

Het is een jong bedrijf wat opgericht is in 2013. Deze nieuwe entiteit is een activiteit die hij samen met zijn vrouw vanuit huis opgezet heeft. In 2015 is er een pakket aan webshops gekocht. Het is een verzameling van webshops op het gebied van speelgoed en gadgets waarbij de shop www.educatief-speelgoed.com als belangrijkste wordt gezien. Voor deze shop is een commercieel plan geschreven om deze de komende jaren flink te laten groeien. De afgelopen twee jaar heeft men deze webshop enerzijds een nieuwe template en daarmee een nieuwe, moderne look & feel gegeven en anderzijds is de techniek en inhoud up-to-date gemaakt. Het hele traject tot nu toe is een leerproces geweest, waarvoor de ondernemer zijn tijd genomen heeft. Nu is hij goed bekend met de markt en de mogelijkheden daarin en wil hij vervolgstappen zetten in de ontwikkeling van het bedrijf.

> Klik hier voor meer informatie

2HIP Creations – Groeifinanciering

Geen rente betalen maar de wereld een stuk mooier maken

0% rente betalen? Mama Loes kreeg het voor elkaar. Door te bewijzen dat men niet onderneemt met het doel om veel winst te behalen, maar met het doel om de wereld steeds weer een stukje mooier te maken. Mama Loes is een snel groeiend bedrijf in de baby branche. 7 jaar geleden zijn ze gestart met een winkel in 2de hands artikelen en in sneltreinvaart is dit uitgegroeid tot twee winkels met nieuwe artikelen en een toonaangevende webshop in de babybranche. De groei van het bedrijf is gebruikt om de maatschappelijke betrokkenheid verder uit te werken. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen een eerlijke kans bij Mama Loes; “Onze ervaring is dat iedereen bepaalde kwaliteiten heeft en als je graag wilt kan je altijd van toegevoegde waarde zijn”.

> Klik hier voor meer informatie

Mama Loes & Kids BV

Financiering beleggingspand

Op het eerste gezicht een duidelijk case; Claudia en Arjan willen een appartement in Tilburg aankopen om te verhuren. Zij hebben spaargeld opgebouwd waarop ze wat meer rendement willen krijgen dan de huidige rentes op een spaarrekening. Daarnaast groeit de markt van de huurappartementen in Tilburg waardoor het eenvoudig moet zijn om een huurder te vinden. Claudia en Arjan hebben zich uitgebreid voorbereidt met een business plan om deze vastgoed markt te betreden. Naast het spaargeld willen ze ongeveer 70% financieren met een vastgoed hypotheek. Een particulieren hypotheek was in dit geval niet mogelijk aangezien het pand verhuurd gaat worden.

> Klik hier voor meer informatie

Claudia van der Aa & Arjan Wellens

Investeren in uitbreiding 

“Sinds 2009 ben ik eigenaar van cafe restaurant The Talk in hartje Tilburg. Afgelopen jaar was voor mij een goed moment om te investeren in uitbreiding van mijn bedrijf. Hier had ik kapitaal voor nodig. Omdat er veel veranderd is in het verkrijgen van financiering ben ik samen met Niels gaan kijken naar de mogelijkheden. Mijn huisbankier was bereid om 40% van de financiering te verstrekken. Zelf hebben we wat eigen middelen ingebracht en een derde partij heeft het overige deel gefinancierd.

Op deze manier heb ik mijn bedrijf uit kunnen breiden en kan ik weer meer gasten blij maken!”

Restaurant The Talk

Het eerste hostel van Tilburg!

In het voorjaar van 2017 wil het eerste hostel van Tilburg haar deuren openen aan de Stationsstraat. Op kruipafstand van het station, in een immens monumentaal pand dat vroeger dienst deed als bank. “We willen met dit hostel het begin en eind zijn voor een bezoek aan de stad.”  Aldus Koen en Marion. De naam van het hostel verwijst naar de wortels van de twee: begin dit jaar keerden de geboren en getogen Tilburgers in de stad terug. „Fantastisch om dit te kunnen doen. Het kán nu ook omdat Tilburg de laatste jaren zich als stad zo ontzettend heeft ontwikkeld.”

> Klik hier voor meer informatie

Hostel Roots

Groei op lange termijn

Rob heeft een goedlopend bedrijf waarbij de belangrijkste activiteiten bestaan uit koper- en zinkwerken. Dit is specialistisch werk waar veel bouwbedrijven niet in thuis zijn. Er is een intensieve samenwerking opgebouwd met vaste partijen, waardoor de aanvragen nog steeds toenemen. Om een groei op lange termijn te realiseren is het belangrijk dat hij de volgende stap neemt…. Het aankopen van een eigen bedrijfspand. Op dit moment huurt men een tweetal ruimtes voor opslag en werkt men vanuit huis. Dit is al snel te klein gebleken en onhandig door het werken op verschillende locaties. Met de aankoop van het eigen bedrijfspand komt er meer opslagruimte om verdere groei te realiseren.

> Klik hier voor meer informatie

Techniek Montageservice Klerx

Conceptvernieuwing 

De winkel in een nieuw concept gieten gaat gepaard met een flinke investeringsbehoefte. Het plan klopt, het enthousiaste is er maar de huisbank kan helaas niets betekenen bij deze investering. Via, via is Wendy in contact gekomen met Stapelfinancieringen. Everything Sweet heeft voor de verbouwing, verhuizing van de website en overige investeringen € 10.000,- reeds verkregen op eigen kracht en € 50.000,- middels Crowd funding in samenwerking met Stapelfinancieringen. Het bedrag van 10.000,- is geen lening maar een bijdrage om de verbouwing te realiseren. Tot slot hebben we Wendy in contact gebracht met de juiste sparringpartners.

“Alsof je ergens in De Negen Straatjes in Amsterdam bent binnengewandeld… Everything Sweet lijkt zo uit een woonmagazine tot leven te zijn gekomen. De geur van verse thee, versgemalen koffie en chocola maakt bovendien dat je er ter plekke van wilt genieten in een van de mooie hoekjes. Een doosje bonbons, een mooi cadeautje om iemand blij mee te maken of een cappuccino met iets lekkers erbij: het assortiment wisselt vaak  en blijft je verassen..”

> Klik hier voor meer informatie

Everything Sweet

Het Ware Ambacht

Samen met lokale ambachtslieden stelt Het Ware Ambacht de allerlekkerste bedrijfslunch samen. De producten komen direct van de warme bakker, slager en zuivelboer en zijn echt vers, zoveel mogelijk van het seizoen en met zorg en aandacht gemaakt!  Na de eerste keer proeven bestellen wij niets anders meer. Gezellig tafelen met relaties waar de tafel vol staat met verse producten van boeren en ambachtslieden uit de regio en je zelf je boterham smeert! Relaties reageren super positief op dit concept. Vooral wanneer we het verhaal achter dit concept vertellen.

> Klik hier voor meer informatie

Het Ware Ambacht

Beleggen in vastgoed

Meneer Jurgens is in 2012 eigenaar geworden van zijn eerste beleggingspand in Tilburg. Het beleggen in vastgoedpanden in Tilburg wil hij gebruiken om wat meer rendement te halen dan op een regulier spaarproduct.  Meneer Jurgens wil zijn vastgoed portefeuille graag uitbreiden. Hij is benaderd door een makelaar omdat er een appartement te koop kwam in Tilburg wat past bij de wensen van meneer Jurgens. Ook dit pand is bedoeld voor de verhuur. Stapelfinancieringen is ingezet voor dat gedeelte wat niet met eigen inbreng te voldoen is.

> Klik hier voor meer informatie

Mark Jurgens

Derde beleggingspand

Meneer Van den Bemd is in 2011 begonnen met verhuren van vastgoed. Vervolgens is er in mei 2016 een tweede pand aangekocht voor de verhuur.

Stapelfinancieringen

Om meneer Van den Bemd te helpen met de aankoop van een derde pand heeft Stapelfinancieringen een vastgoedhypotheek voorgesteld. Hierbij zijn geen lange rentevast periodes aangehouden zodat meneer Van den Bemd eventueel aan het eind van deze periode de gehele lening boetevrij kan aflossen. Wij hebben een partner gezocht voor de hypotheek waarbij meneer Van den Bemd eenvoudig kan doorgroeien in meerdere panden en dus ook meerdere hypotheken.

> Klik hier voor meer informatie

Koen vd Bemd

Een horecazaak op pensioenleeftijd

Je bent 67 jaar oud en hebt je hele leven hard gewerkt in je eigen horecazaak. Sinds een paar jaar heb je de exploitatie verkocht en ben je aan het genieten van je vrije tijd. Dan valt er een aanslag van de belastingdienst op de mat die je onmogelijk uit je liquide positie kunt betalen.

> Klik hier voor meer informatie

Horeca-ondernemer

Herfinanciering hypotheek bedrijfspand

Stapelfinancieringen ontving het verzoek om te kijken naar een herfinanciering van de hypotheek op het bedrijfspand. Belangrijkste aandachtspunt daarbij was een scherper rentetarief en dus het vergelijken van tarieven. Op dat moment was er een te hoge rente die niet marktconform was. Herfinanciering was interessant bij een minimale besparing van 2%. Deze berekeningen zijn samen met de adviseur opgesteld.

> Klik hier voor meer informatie

Van der Wal Parket

Aankoop bedrijfspand

Riminicars is een familiebedrijf welke zich volledig richt op een nichemarkt, de handel in Brommobielen. Men verkoopt de standaard brommobiel, maar ook modellen die vrijwel gelijk zijn aan een Mini, Range Rover, Hummer, Fiat 500 etc. Deze worden nieuw en tweedehands geleverd in alle mogelijke kleuren en waar gewenst kan Rimini Cars de brommobielen laten wrappen. Dit betekend dat de klant iedere mogelijk kleur of print (bijvoorbeeld leger) kan kiezen.

> Klik hier voor meer informatie

Rimini Cars

Crowdfunding nieuwe interieurstylist

PIER31 is een winkel met een eigen atelier in Tilburg gespecialiseerd in functionele huisaccessoires met een knipoog. Alle producten zijn uniek en hebben een eigenzinnige twist. Geen standaard wit IKEA-look-a-like-kastje binnen PIER31, maar bijzettafeltjes met bijvoorbeeld een brandblusser of hakbijl als frame. PIER31 is gevestigd in een opkomend en creatief gebied in Tilburg: De Piushaven. Naast het feit dat PIER31 hele verfrissende en nieuwe concepten bedenkt en verwerkt, wordt er vanuit het atelier achter de winkel ook daadwerkelijk aan de producten zelf gewerkt. In dit atelier kunnen klanten bijvoorbeeld ook de net gekochte DIY BOX (Do It Yourself BOX) in elkaar zetten.

> Klik hier voor meer informatie

PIER31 – Crowdfunding

Intensief overname traject

Op een bijzondere locatie in het Bourgondische Breda, aan de rand van het centrum van Breda, is Frezzo gevestigd. Elke dag wordt het Italiaanse ijs vers bereid. Kees wilde deze zaak graag overnemen en zocht als beginnend ondernemer een adviseur om hem te helpen bij de financiering. We hebben Kees geholpen bij de overname financiering van de ijssalon. Na een intensief traject heeft de bank kunnen financieren en hebben we het restant in zijn netwerk opgehaald bij vrienden, familie en de verkopende partij.

Via via kwam ik bij Stapelfinancieringen terecht. Ik wist niet precies wat te verwachten in het begin, maar na mijn eerste kennismaking met Niels dacht ik: deze man kan mij helpen.
Wow wat een passie en drive. En wow wat een energie, daar krijg je zelf energie van. Positief kritisch kijken en van daaruit stappen zetten. Niels is duidelijk in wat de stappen zijn/kunnen zijn, is betrokken, geen 9-17 mentaliteit en wil vooruit!

> Klik hier voor meer informatie

Frezzo Breda – Overname

Financieren zakelijk vastgoed

Ons installatiebedrijf bestaat vanaf 2007 waarbij we ons richten op de scheepvaart. We hadden begin dit jaar de wens om te professionaliseren. Hier hoort ook een ander huisvesting bij. Het huidige pand is te klein en we betalen veel huur. We wilden graag een pand kopen, maar onze bank kon geen hypotheek verstrekken.

Stapelfinancieringen heeft ons geholpen met het inrichten van een financieringsaanvraag. Vervolgens hebben we alsnog een hypotheek kunnen krijgen bij een bank. Nu besparen we de helft van onze huur en hebben we een groter pand!

> Klik hier voor meer informatie

Meuzelaar Maritiem

Groeifinanciering 

Handelsonderneming Janssen Arnhem B.V. is de regionale groothandel in bitumineuze en kunststof dakbedekkingsmaterialen. Naast een breed assortiment, willen ze een top-service bieden. De handelsonderneming helpt bij het in kaart brengen van de opdracht en het opmeten van de maten. De levering is dan juist samengesteld en daarnaast kosteloos en binnen 1 dag. Handelsonderneming Janssen beschikt over een eigen magazijn waardoor er snel en correct geleverd kan worden. Daarnaast biedt een eigen magazijn de mogelijkheid om een breed assortiment aan te houden.

> Klik hier voor meer informatie

Handelsonderneming Janssen Arnhem B.V.

Projectfinanciering

Meneer Mao is actief als ondernemer in zijn administratiekantoor en heeft daarnaast in 2016 een voormalig kantoorpand in Schiedam ontwikkeld naar een kinderdagverblijf. Steden in Nederland kampen met een groot overschot aan kantoorpanden die niet verkocht of verhuurd worden. Door zo’n pand te ontwikkelen met een nieuwe bestemming zoals bijvoorbeeld wonen krijgt een pand een tweede leven. Meneer Mao heeft in Schiedam een kantoorpand op het oog wat hij graag wil ontwikkelen naar 12 appartementen voor de verhuur.

> Klik hier voor meer informatie

Mao Holding B.V.

Investering in machines

Loonbedrijf Maxim houdt zich voornamelijk bezig met de teelt van paprika. De onderneming voert voor 3 opdrachtgevers in het Westland de werkzaamheden uit, waarmee aan de WET DBA voldaan wordt. Sinds begin 2017 huurt het bedrijf ZZP’ers in om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, aangezien de vraag toegenomen is. Door meer werk aan te nemen bij de opdrachtgevers, worden nu machines bij de opdrachtgevers gehuurd. Stapelfinancieringen Den Haag ontving het verzoek om te kijken naar een financiering van de investering in machines. Op die manier kunnen de machines in eigen beheer ingezet worden en is inhuren niet meer nodig.

> Klik hier voor meer informatie

Ulvi Akdemir

Aankoop beleggingspand

Meneer van Doormaal is al jaren actief in de bouwsector. Hij heeft contact met vakmensen in de branche. De stap naar het aankopen, opknappen en verhuren van huizen en appartementen is klein. In 2016 heeft meneer Van Doormaal zijn eerste pand aangeschaft en in een paar maanden tijd verbouwd en opgeknapt. Dit pand is uit eigen middelen gefinancierd om wat meer rendement te krijgen dan de huidige rentes op een spaarrekening. Het aankopen van een beleggingspand is voor hem de juiste keuze gebleken. Uiteraard is nu het doel om door te groeien en de vastgoed portefeuille uit te breiden.

> Klik hier voor meer informatie

Rob van Doormaal

Overname financiering

Van der Wal Parket is een gerenommeerde partij in de business. Het bedrijf groeit goed en heeft de financiële positie om door te groeien. Het faillissement van Brederode Parket BV biedt Van der Wal Parket de mogelijkheid om deze concurrent over te nemen en door te starten. Brederode Parket kan op die manier onder de huidige naam verder opereren.

> Klik hier voor meer informatie

Daan van der Wal

Overname financiering

Kees Noorloos is een gerenommeerde fietswinkel in omgeving Waalwijk. De huidige eigenaar heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en onze klant, Andre van Gessel, wil het bedrijf graag overnemen. Deze overname geeft Andre de mogelijkheid om de welbekende speciaalzaak voort te laten bestaan en verder te laten groeien. Met een respectabele overname som voor het klantenbestand en de huidige voorraad kan Andre op de huidige locatie verder opereren onder de nieuwe naam Maddex Fietsspeciaalzaak.

> Klik hier voor meer informatie

Maddex Fietsspeciaalzaak

Een pand aankopen zonder eigen inbreng!

Hotel Brabant heeft bij de overname enkele jaren geleden een koopoptie op het pand bedwongen die men al twee jaar wilde verzilveren. Allereerst om kosten te besparen, maar men heeft ook een aantal forse verbouwingen achter de rug waardoor het meer dan wenselijk was geworden om het pand in eigendom te krijgen. Echter, tot voor kort zonder resultaat omdat de bank niet de gehele som van € 800.000 wilde financieren.

> Klik hier voor meer informatie

Hotel Brabant

Uitkoop compagnon

Stapelfinancieringen den Haag ontving het verzoek voor financiering ten behoeve van de uitkoop van een compagnon. Ook zonder deze compagnon is de continuïteit van de onderneming gegarandeerd. Het bedrijf groeit goed en heeft een gezonde financiële positie om van daaruit verder door te groeien. Van der Horst Automotive te Rijswijk kan op die manier de huidige werkzaamheden voortzetten en verder uitbreiden…

> Klik hier voor meer informatie

Van der Horst Automotive

Herfinanciering bedrijfsmatig onroerend goed

Recent ontvingen wij een financieringsaanvraag voor een MKB transportbedrijf dat de transporten verzorgd van en naar de Maasvlakte in Rotterdam. De transporten zijn voornamelijk binnen Nederland voor vaste klanten. Het is een echt familiebedrijf waar al meerdere generaties vol passie en plezier aan wordt gewerkt.

> Klik hier voor meer informatie

Een zeer tevreden ondernemer

Aankoop bedrijfspand

Adem Transmissies is een gespecialiseerd autoreparatiebedrijf opgericht en gerund door Adem Cicek. Adem is de specialist in het repareren en reviseren van automatische en handgeschakelde versnellingsbakken. Met zijn specifieke kennis weet Adem zich te onderscheiden in de markt. Vele autobedrijven, maar ook particulieren weten hierdoor al jaren de weg naar Adem te vinden.

Adem huurde een bedrijfspand in Vlaardingen en deze locatie was perfect voor hem. Adem wilde voor zijn toekomst vermogen opbouwen en heeft de mogelijkheden onderzocht om het pand aan te kopen. Na onderhandeling met de verhuurder is er overeenstemming over de prijs bereikt.

> Klik hier voor meer informatie

Adem transmissies

Herfinanciering onroerend goed

De Commerce is een horecagelegenheid in het centrum van Kruisland en behoort sinds twee jaar tot de Café Top 100 van Nederland. De horecagelegenheid bevat vele facetten zoals een restaurant, biercafé, groot terras, feestzalen, catering op locatie en is tevens organisator van diverse regionale evenementen. De Commerce wil de regionale horecagelegenheid zijn waar mensen elkaar ontmoeten. Het doel is de bezetting verder omhoog te brengen en de omzet verder te laten groeien. Door de vele verschillende mogelijkheden die het bedrijf te bieden heeft, is de doelgroep erg divers. De meeste gasten wonen binnen een straal van 30 km en in de zomer zijn er ook veel toeristen en fietsende passanten. Al met al zijn dus de ingrediënten aanwezig voor verdere groei…

> Klik hier voor meer informatie

De Commerce