Adem transmissies

Aankoop bedrijfspand

Adem Transmissies is een gespecialiseerd autoreparatiebedrijf opgericht en gerund door Adem Cicek. Adem is de specialist in het repareren en reviseren van automatische en handgeschakelde versnellingsbakken. Met zijn specifieke kennis weet Adem zich te onderscheiden in de markt. Vele autobedrijven, maar ook particulieren weten hierdoor al jaren de weg naar Adem te vinden.

Adem huurde een bedrijfspand in Vlaardingen en deze locatie was perfect voor hem. Adem wilde voor zijn toekomst vermogen opbouwen en heeft de mogelijkheden onderzocht om het pand aan te kopen. Na onderhandeling met de verhuurder is er overeenstemming over de prijs bereikt.

Stapelfinancieringen Rotterdam

Na de kennismaking en inventarisatie is de financieringsaanvraag voorgelegd bij een aantal financiers. Door het terughoudende beleid in de automotive branche bij de meeste banken zijn ook alle niet bancaire opties naast elkaar gelegd.
Uiteindelijk bleek het in zijn geheel overstappen naar een andere bank de beste oplossing voor Adem en heeft Stapelfinancieringen hem toch bancair kunnen financieren tegen scherpe voorwaarden.

Op 31 augustus passeerde de akte bij de notaris. Voor Adem een hele mooie stap waar hij trots op mag zijn.