Boot 13

Boot 13

In het eerste gesprek met Rob waren we meteen enthousiast over het concept Boot 13. Boot 13  heeft als doel gasten een positief onderscheidende beleving te geven , zowel qua concept als  locatie. De unieke boot bevindt zich op een van de mooiste en meest gewilde locaties in Tilburg, de Piushaven.

Bij Boot 13 kunnen gasten terecht voor een lunch en diner, waarbij vele gerechten worden bereid op een Big Green Egg. Eveneens zijn gasten welkom voor een kop koffie, dan wel een borrel  binnen een zelftap concept. Tevens biedt Boot 13 de mogelijkheid voor het houden van vergaderingen, feestjes eventueel in combinatie met dagactiviteiten in Tilburg en omgeving.

Een startup in de horeca is bancaire wat minder snel te financieren. Vandaar dat Rob door zijn bankier werd doorverwezen naar Stapelfinancieringen om de diverse alternatieve financieringen te bekijken. Het is prettig als er bij de start al bekendheid is in Tilburg en omstreken. Mede hierom besloten we dat crowfunding in dit geval de meeste passende financieringsoplossing is. Tijdens de kennismaking met Marc Kogels van Collin Crowdfund werd het concept begrepen en meteen een structuur geschetst voor de financiering. Na goed overleg met Rob is besloten om dit traject verder vorm te geven en naar een transactie toe te werken.

Vrijdag de 22e juni kwam de case online en was er binnen een uur € 230.000,– binnen. Inmiddels is de hele financiering gefund en kan het echte werk beginnen. De komende 3 maanden gaan we Boot 13 intensief volgen. Buiten de nieuwsbrief zijn de ontwikkelingen ook terug te zien op onze Facebook pagina!