Daan van der Wal

Overname financiering

Van der Wal Parket is een gerenommeerde partij in de business. Het bedrijf groeit goed en heeft de financiële positie om door te groeien. Het faillissement van Brederode Parket BV biedt Van der Wal Parket de mogelijkheid om deze concurrent over te nemen en door te starten. Brederode Parket kan op die manier onder de huidige naam verder opereren.

Stapelfinancieringen

Wij hebben een zeer betrokken bankier gevonden die mee kon denken. Hij is lokaal bekend met de situatie wat uiteraard een enorme pre is. Met de overname is voorkomen dat mensen op straat komen te staan. Door een goede samenwerking tussen de accountant, de betrokken bankier en Stapelfinancieringen is de overname en doorstart gefinancierd. Een uitgebreide bedrijfsanalyse heeft de doorslag gegeven. Conclusie was; bedrijf is levensvatbaar, overname is reëel, iedereen kan blijven werken.

Quote Daan: “Het overnemen van een bedrijf is tijdrovend. Het is erg fijn dat de financiering snel en adequaat opgepakt is waardoor ik mij op andere zaken rondom de overname kon richten.”