Everything Sweet

Conceptvernieuwing 

De winkel in een nieuw concept gieten gaat gepaard met een flinke investeringsbehoefte. Het plan klopt, het enthousiaste is er maar de huisbank kan helaas niets betekenen bij deze investering. Via, via is Wendy in contact gekomen met Stapelfinancieringen. Everything Sweet heeft voor de verbouwing, verhuizing van de website en overige investeringen € 10.000,- reeds verkregen op eigen kracht en € 50.000,- middels Crowd funding in samenwerking met Stapelfinancieringen. Het bedrag van 10.000,- is geen lening maar een bijdrage om de verbouwing te realiseren. Tot slot hebben we Wendy in contact gebracht met de juiste sparringpartners.

“Alsof je ergens in De Negen Straatjes in Amsterdam bent binnengewandeld… Everything Sweet lijkt zo uit een woonmagazine tot leven te zijn gekomen. De geur van verse thee, versgemalen koffie en chocola maakt bovendien dat je er ter plekke van wilt genieten in een van de mooie hoekjes. Een doosje bonbons, een mooi cadeautje om iemand blij mee te maken of een cappuccino met iets lekkers erbij: het assortiment wisselt vaak  en blijft je verassen..”

De behoefte van de klant gaat niet langer uit naar een standaard ingepakt cadeau, maar wil dit ook graag proeven, voelen, ruiken en beleven. De belevenis is belangrijk. En juist de belevenis is  iets dat Wendy in de nieuwe setting nog meer tot uiting heeft gebracht.

 Stapelfinancieringen

“Zonder de hulp van Stapelfinancieringen had ik mijn droom nooit kunnen verwezenlijken. Niels heeft mij volledig begeleid in de stappen die nodig waren om de crowd funding op te starten.  Zijn ervaring op dit vlak heeft ervoor gezorgd dat de plannen en aanvraag direct werden goedgekeurd.”