Flexpedia

Flexpedia

Flexpedia is een explosief groeiend payroll bedrijf, gevestigd in Haarlem. Via één van onze geldverstrekkers werd het eerste contact gelegd. Door de enorme groei was er werkkapitaal nodig en hierin hebben wij het bedrijf in oktober 2018 met succes mogen begeleiden.

De samenwerking was aan beide zijden zo goed bevallen dat Flexpedia ook de volgende stap graag met ons wilde zetten. De aankoop van 3 geweldige kantoorlofts voor eigen gebruik waarvoor wij de financiering hebben mogen voorzien.

Door de explosieve groei was de voorkeur deze 100% te financieren, zodat het werkkapitaal niet hoefde te worden aangewend. Na het schrijven van een zeer uitgebreid memorandum werd de case uitgezet bij de diverse grootbanken. Uiteindelijk bleek de combinatie met ING het beste, mede door de bevlogen accountmanager die deze zaak op zich nam. Uiteindelijk hebben zij dan ook de gehele financiering op zich genomen door inbouwing van een BSK garantie. Door de goede, aanwezige terugbetaalcapaciteit, het mooie onderpand en onze uitgebreide toelichting konden we Flexpedia ook nog eens verrassen met een hele lage rente, die zij zelf in eerste instanties niet voor mogelijk hadden gehouden.

Geweldig dat we dit 2e traject wederom succesvol met ze hebben mogen afsluiten en we zien voor het bedrijf een mooie toekomst in het vooruitzicht.