2HIP Creations – Groeifinanciering

Groeien in educatief speelgoed

2HIP Creations: webshops voor educatief speelgoed en gadgets!

Het is een jong bedrijf wat opgericht is in 2013. Deze nieuwe entiteit is een activiteit die hij samen met zijn vrouw vanuit huis opgezet heeft. In 2015 is er een pakket aan webshops gekocht. Het is een verzameling van webshops op het gebied van speelgoed en gadgets waarbij de shop www.educatief-speelgoed.com als belangrijkste wordt gezien. Voor deze shop is een commercieel plan geschreven om deze de komende jaren flink te laten groeien. De afgelopen twee jaar heeft men deze webshop enerzijds een nieuwe template en daarmee een nieuwe, moderne look & feel gegeven en anderzijds is de techniek en inhoud up-to-date gemaakt. Het hele traject tot nu toe is een leerproces geweest, waarvoor de ondernemer zijn tijd genomen heeft. Nu is hij goed bekend met de markt en de mogelijkheden daarin en wil hij vervolgstappen zetten in de ontwikkeling van het bedrijf.

Het doel is nu om een fors aantal meer bezoekers te krijgen en een hogere conversiegraad van 2,5% te realiseren. Om dit te bereiken wordt ingezet op veel nauwkeurigere analyse van alle data, veel uitgebreidere marketing op alle doelgroepen en gericht op alle fases in het aankoopproces en mailcampagnes. Stapelfinancieringen ontving het verzoek om te kijken naar een financiering van deze groei. Op die manier heeft de ondernemer de mogelijkheid om een marketingbureau in te zetten, extra voorraad aan te trekken en te investeren in logistieke diensten.

Stapelfinancieringen
Met dit vertrekpunt zijn we als onafhankelijke partij alle geldverstrekkers naast elkaar gaan zetten. Door onze goede contacten hebben we een snelle en complete terugkoppeling gegeven naar de klant. We hebben samen met de ondernemer de verschillende mogelijkheden en voorwaarden naast elkaar gezet zodat hij de juiste keuze kon maken. Stapelfinancieringen heeft het advies overgelaten aan de adviseur en puur de mogelijkheden in kaart gebracht. Onze klant heeft gekozen voor een financiering via crowdfunding; enerzijds omdat de voorwaarden aansluiten bij zijn wensen en anderzijds omdat crowdfunding aanvullende marketing mogelijkheden biedt.