Handelsonderneming Janssen Arnhem B.V.

Groeifinanciering 

Handelsonderneming Janssen Arnhem B.V. is de regionale groothandel in bitumineuze en kunststof dakbedekkingsmaterialen. Naast een breed assortiment, willen ze een top-service bieden. De handelsonderneming helpt bij het in kaart brengen van de opdracht en het opmeten van de maten. De levering is dan juist samengesteld en daarnaast kosteloos en binnen 1 dag. Handelsonderneming Janssen beschikt over een eigen magazijn waardoor er snel en correct geleverd kan worden. Daarnaast biedt een eigen magazijn de mogelijkheid om een breed assortiment aan te houden.

Nu de markt aantrekt ontstaan er heel veel kansen en is het bedrijf enorm aan het groeien. Ze halen grote opdrachten binnen maar de krappe liquide positie laat het niet toe om die opdrachten uit te voeren. Om de liquide positie te verbeteren is een werkkapitaal financiering nodig.

Stapelfinancieringen

Na intensieve analyse zijn we tot de conclusie gekomen dat een overbruggingsfinanciering voor 3 jaar toereikend moet zijn om de krappe liquide positie op te lossen. In samenwerking met een private partij is deze overbrugging opgesteld. Helaas was de groei financiering in dit geval niet bancair in te vullen en zijn we uitgekomen bij een private investeerder. Het aantrekken van de markt samen met de overbruggingsfinanciering geeft deze ondernemer nu de kans om verdere groei te realiseren.