Het Ware Ambacht

Het Ware Ambacht

Samen met lokale ambachtslieden stelt Het Ware Ambacht de allerlekkerste bedrijfslunch samen. De producten komen direct van de warme bakker, slager en zuivelboer en zijn echt vers, zoveel mogelijk van het seizoen en met zorg en aandacht gemaakt!  Na de eerste keer proeven bestellen wij niets anders meer. Gezellig tafelen met relaties waar de tafel vol staat met verse producten van boeren en ambachtslieden uit de regio en je zelf je boterham smeert! Relaties reageren super positief op dit concept. Vooral wanneer we het verhaal achter dit concept vertellen.

Onlangs heeft Eline ons meegenomen in de groeiambitie van Het Ware Ambacht. Het Ware Ambacht bestond in december 1 jaar en het succes zal verder uitgebreid gaan worden! Wij zien veel potentie in deze formule en helpen Eline graag met het aanvragen van een financiering om deze groei te realiseren. Er wordt op dit moment bezorgd in omgeving Waalwijk, Tilburg en Nieuwkuijk en dit gaat uitgebreid worden naar Den Bosch en op termijn ook naar Eindhoven. Het nieuwe pand is volop in ontwikkeling en ook de koelruimte moet uitgebreid worden. Daarnaast is een compleet marketingplan geschreven om deze groei te ondersteunen.

Het ‘stapelen’ van financieringen

Het enthousiasme spat er vanaf bij deze onderneemster! Met haar kennis en kunde op het gebied van inkoop en marketing in de voedingsmiddelenindustrie is een uitgebreid ondernemingsplan opgesteld. Stapelfinancieringen heeft de onderneemster vervolgens geholpen om de financieringsbehoefte uit te werken en in ‘stapelbare’ onderdelen op te splitsen. Uiteraard hebben we de Rabobank de gelegenheid geboden om hierin mee te denken. Gezien de lokale betrokkenheid zien wij in de bank de ideale partij. Zo wordt de investering gefinancierd door de bank en het restant hebben we via crowdfunding opgehaald. Binnen een paar uur is het enthousiasme via het online platform omgezet in succes! Stapelen van financieringen is dus ook in dit geval de oplossing om dromen waar te maken.

“Als ondernemer wil je verder met je bedrijf , doorontwikkelen en groeien zodat we steeds meer mensen blij kunnen maken met de ambachtelijke bedrijfslunches. Om onze ambitieuze plannen uit te voeren was financiering nodig, maar ik wist heel weinig van de mogelijkheden die er zijn. Het is een wereld die je niet goed kent. Stapelfinancieringen heeft ons uitstekend geholpen om een afgewogen keuze te maken tussen verschillende financieringsvormen. Niels heeft zich echt verdiept in onze situatie en was duidelijk over de mogelijkheden, beperkingen en risico’s. ik ben heel blij met de financieringsmix van bancaire lening & crowdfunding.”