Mao Holding B.V.

Projectfinanciering

Meneer Mao is actief als ondernemer in zijn administratiekantoor en heeft daarnaast in 2016 een voormalig kantoorpand in Schiedam ontwikkeld naar een kinderdagverblijf. Steden in Nederland kampen met een groot overschot aan kantoorpanden die niet verkocht of verhuurd worden. Door zo’n pand te ontwikkelen met een nieuwe bestemming zoals bijvoorbeeld wonen krijgt een pand een tweede leven. Meneer Mao heeft in Schiedam een kantoorpand op het oog wat hij graag wil ontwikkelen naar 12 appartementen voor de verhuur.

Stapelfinancieringen Rotterdam

Stapelfinancieringen Rotterdam is benaderd om te kijken of deze ontwikkeling gefinancierd kan worden. Projectontwikkelingen zijn moeilijk bancair te financieren. Daarnaast zijn de procedures voor vergunningen, bouwplannen en financieren uitgebreid en dus tijdrovend. Samen met een private investeerder is de financiering voor de aankoop en het bouwdepot voor de verbouwing ingevuld. Hierbij is gebruik gemaakt van een uitgebreide taxatie inclusief geschatte waarde na verbouwing, de ervaring van meneer Mao met de ontwikkeling van het eerdere kantoorpand en de ruime inbreng van eigen middelen. De ontwikkeling zal binnen 1 jaar afgerond zijn waarna gekeken zal worden naar een herfinanciering voor langere periode.

Quote Yusuf:

“Stapelfinancieringen heeft mij bijzonder goed geholpen met mijn financieringsvraagstuk. Ik ken Alex vanuit mijn netwerk en heb de samenwerking wederom als erg prettig ervaren. De communicatie loopt soepel waarbij alles duidelijk besproken wordt. Als ik vragen heb kan ik direct bellen. Ik heb een 1000% inzet ondervonden en dat vind ik een compliment waard”.